Nereden başlasam bilemiyorum gerçekten.Lise boyunca bilirsiniz ezik diyebileceğiniz kendini espritüel zanneden fakat sınıftaki bazı kimselerin şarlatanı olmuş biriydim.
Üniversiteyi kazandıktan sonra son 1,5 yılımı kişisel gelişime verdim. Giyim, sosyal dinamikler, kızlarla ikili ilişkiler vs. üzerine bir çok yazı okudum.
Bazılarını içselleştirmeye çalıştım yeni kızlarla tanıştım, eski hatalarımı gözden geçirdim ,giyim kuşam tipime çeki düzen verdim ve sonunda daha kaliteli bir erkek oldum.
Fakat şuan yine sosyal ortam bulamama ve türlü sıkıntılar çekiyorum.Hani ertesi günü düşünsem dışarıda takılmak için çağırabileceğim 2 arkadaşım var sadece. Ve onlardan biri ;
http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/614473-arkadasim-cimri-ya-da-baska-bir-hastaligi-var-bilemedim.html
^^ Adlı başlıkta bahsettiğim kişi. Arkadaşımı düşündükçe gerçekten sinirleniyorum arada da çok fena tartışıyoruz , birbirimize muhtaç olduğumuzdan hala görüşüyoruz gibi geliyor o kadar vahim yani :/
Ve o başlıkta bahsettiğim özellikleri değişmediği gibi yenileri eklendi. Yani tartışmalarımıza rağmen sürekli bir savunma modunda sanki çok mükkemmelmiş gibi. Şuan bile düşününce sinir oluyorum
------------------------------------------------------------
Sene başında kendime hedefler koymuştum üniv. dans klübüne yazılmak, fittnessa gitmek vs. gibi. Fakat ne zaman bu kayıt vs. aşamasına gelsem sürekli erteliyorum online oyuna, tvye ,filmlere hapsediyorum kendimi..
Bunun nedenini biraz düşündüm ve öğrenilmiş çaresizlik gibi görmeye başladım.Örneğin üniversitemin ilk senesinde çok ümitliydim güzel bir ortam olacak diye ;fakat sınıfta 50 kişi varsa 45'i cemaatten.
Kimsenin dini inancına karışmam fakat gidipte sınıfta haremlik selamlık yapılırsa , kızlar erkeklerle konuşmaz konuşmaya çalışanıda yadırgarsa sinirlenirim arkadaş.Üstüne üstlük final döneminde başka bölümdeki 1. sınıflarla birlikte (2. sınıfım şuan) sınava girerken arkamdaki önümdeki vs. kızlarla tadı damağımda kalacak bir muhabbet ediyorsam neden böyle bir sınıfa düştüm diye sorgulama ihtiyacı duyarım..
Acaba hayatın benim için istediği başka birşey mi var? Belki de tesadüflere yeterince yer açmıyorumdur diyerek , arasıra farklı yerlerdeki farklı tür mekanlara (park,kafe vs.) tek başıma giderim.Beni benden alacak kişiyi beklerim.. (Çok mu film izliyorum ki =) )
Ezik halimden hemen hemen kurtulmaya yakınken hoşlandığım fakat kızın sevgilisi olmasına rağmen başta muhabbetimiz çok iyi olan sonrasında fazla ısrarcı olduğum , kızın farklı tür çabalarıma rağmen takmaması ve benim kızı faceten silmemle neticelenen olay..
Kız şuan lise 3 olsa da hoşlanma mı hırs mı bilemiyorum.. Arada sırada şu hayali kuruyorum: " Bir gün uyanmışım Kıvanç Tatlıtuğ yada şu küçük sırlardaki erkekler gibi bir tipim var ve hoşlandığım kızın sınıfına o sene dahil olmuşum. Tüm sınıfın ilgisi bende fakat çok sessiz ve cool takılıyorum.Hoşlandığım kızı okuldan evine doğru giderken görüyorum ve yanına gidiyorum, bakışlarım çok derin sanki çok fazla deneyim yaşamış bilgeç biri gibi ve duygularım ..."
Üniversiteyi okuduğum şehirde olduğumuz için evimde kalıyorum. Ve her zaman olmasada eve çok geç olmadan girmeye çalışıyorum.Gerçekten çok denedim fakat hoşlandığım kız veya hedefim olan kız olmadıktan sonra ne ünideki , ne başka yerdeki arkadaşlarla batak, okey vs. oynamaktan zevk almıyorum..
Mr Yes filmini izledikten sonra gerçekten denedim. Beşiktaşın maçlarına gittim liseden arkadaşlarla , halı saha maçlarına gittim , sinema filmlerine gittim kuzenim ve arkadaşlarıyla ve birçok etkinlik fakat olay ne biliyormusunuz insanlar: bu yapılan sosyal faliyetler facedeki bir resimden öte değil. Sanki facedeki beni mutlu ediyorum . Şimdi düşnyrmda hoşlandığım kızla gitsem bu yerlere acaba zevk alırmıydım :S
Şuan kapana kısılmış gibi hissediyorum. Çok farklı tür düşüncelere inanan kişisel gelişimcilerden farklı tavsiyeler almış biriyim. Haliyle bir sürü farklı tavsiye alır aynı konuyla alakalı çok fazla makale okursanız bi yerden sonra karmaşaya sürükleniyorsunuz..
İstediğim hayalini kurduğumda karşılıklı olarak birbirimizi sevdiğimiz bir sevgilimin olması (manita değil sevgili divan edebiyatını bilenler sevgilinin ne kadar yüce bir kavram olduğunu bilir ) , olgun ne yaptığını bilen sosyal arkadaşlarımın olması.. ( yaş 21)
Belki okuduklarınızdan sonra beni yadırgıyabilirsiniz..Çok karmaşık anlattın bişey anlamadım, abazan mısın sürekli kız kız vs. diyebilirsiniz bunu diyecek olanlara kesinlikle saygı göstermiycem. Dan Brown'un Dijital kale kitabını okuyan bilir orada şifrenin şifresi vardı yanılmıyorsam.
Benim problemimde buna benziyor..problemimin ne olduğunu bilmemem büyük bir problem dolayısıyla bu şekilde bir çok duygumu anlatmam gerekti..
Dolandırmadan içimi döktüm arkdaşlar aynı samimiyetle yaklaşacağınızdan şüphem yok bir sorunuz olursa, eksik anlattın şunuda yaz derseniz yazarım.. Eğer uzun bir yönlendirmeye ihtiyacım varsa msn,telefon alışverişide yapabiliriz..
Not: Bu forumu çok takip etmediğim için bilemiyorum fakat ciddi bir gelişim sitesine benziyor. 1-2 sitede sorunumu paylaşmıştım paylaşımımın içinden 1-2 cümleyi seçip espri yapmaya çalışmışlar sanki geyik başlığına açmışım gibi konuyu..