Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2011, 11:17 PM   #4 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Karmaşık duygular ve ortada çözülmeyi bekleyen sorun.Dermanım kimde acaba ?

Alıntı:
rockday Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorumun için çok teşekkür ederim.

Şimdi yazdıklarını daha da irdeliycek olursak ne önerirsin yani. Ezik mi kalsaydım. Sen böyle doğmuşsun, yetiştirilmişsin Freud'un da söylediği üzre küçüklükte karakterinin çoğu şekillenmiş bitmiş gitmişsin moduna mı geçiyim.
------------------------------
Tam tersine bu moddan çıkmalısın.Bunun için, yüzeysel değil de temelden bir değişim gerekiyor.Anallattıkların yüzeysel.Temelde ne var inanç kalıpların neler bilemiyoruz tabi.Asıl, sen ne istiyorsun.İstiyorum dediğin şeyleri gerçekten sen mi istiyorsun.Ya da gerçekten istiyor musun.Önemli olan bu.Bunu tespit ederek başlayabilirsin.

Alıntı:
rockday Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Malesef kendim hakkımda buraya yazabildiklerim çok sınırlı..

İşte bunun için, bir uzmanla özel olarak görüşmen faydalı olur.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla