Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2011, 02:11 PM   #5 (permalink)
rockday

Tesekkür: 2
5 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rockday is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Karmaşık duygular ve ortada çözülmeyi bekleyen sorun.Dermanım kimde acaba ?

Öncelikle şunu diyim dün 2 tane mesaj geldi aynı problem bizde de var diye.Ve çözüm bulursam iletmememi istediler.

Dün benim kişisel gelişim dönemimde de yardımcı olan beni iyi tanıyan bu konularda çok bilgili bir arkadaşımla görüştüm.Ve yazımı ,yorum yapan by M.Ç.'nin yazsını okuttum..

Alıntı:
Örneğin eğer o kız seni istemiş olsaydı hiç de tadı olmazdı.Kafanda yaratacak ve ulaşılması zor, sürekli düşüneceğin bir duygusal ve filimsel bir aşk olmayacaktı

Kısmına katıldı fakat eziklik kısmına katılmadı şahsen ben de bu öyle düşünüyordum çünkü geliştiğimi hem içsel hem dışsal anlamda düşünüyordum.Ve bana şunları önerdi:

1-Kızları kafanda çok büyütme.Onları çok büyüttükçe büyük bir problem gibi geliyor.Sadece deneyim azlığın var.Ve deneyime açsın..

2-Öğrenilmiş çaresizlik olarak yazdığın şey bu değil.Sadece bir kızla tanışmaya giderken nasıl heyecanlanırsan bunun gibi bir heyecan

3-Kendine hobilerinin yanında tutkular bulmalısın.Tutkularının peşine giden insan çekicidir. Ve kendi sevdiğin işi yaptıkça ilerledikçe zaten kızlar ödülün olacak amacın değil..

4-Bu yazıları okurken dikkat ettim gerçekten güzel yazıyorsun.Blog açabilirsin kendine.Edebiyat atolyelerine katılabilirsin diğer işlerini aksatmadan.

5-Engellerden kurtulmalısın.( O arkadaşım için sormuştum)

6- Bir hastahane veya mezarlık ziyareti yap o zaman elindekilerinin kıymetini anlarsın..

By M.Ç. mesaj attığınız üzre Abdullay beyi yinede aramayı düşünüyorum bunuda dipnot olarak düşeyim
rockday isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla