Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2011, 10:21 PM   #9 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Karmaşık duygular ve ortada çözülmeyi bekleyen sorun.Dermanım kimde acaba ?

Alıntı:
ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
izninizle bende bir şey söylemek istiyorum.ben topluluk karşısında konuşma göz teması kurma biriyle konuşma vb şeylerden utanıyorum.çok fazla çekingenim.telkinleri dinlemeye başladım.topluluk önünde konuşurken biriyle konuşurken ''bakalım rahat olacak mıyım?ya yapamazsam?'' vb düşüncelerin olmasını istemiyorum.hayatımı kafamda hiçbir düşünce ve pişmanlık duymadan yaşamak istiyorum.bir kaç tavsiye verirseniz çok sevinirim...

kendini sınamayı bırakmalısın ..telkinler işe yaradı mı...ne kadar konuşuyorum ,ne kadar seviliyorum ,ne kadar ne kadar ne kadarr..bunları düşüneceğine ölçüp biçeceğine hayal kur ne kadar kendin olabilildiğine bak.ne kadar kendini anladığına kendini tanıdığına bak..sonra diğer soruların cevap bulacak..kendini sevmekle , tanımakla başlayacak herşeyy..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla