Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2011, 12:26 AM   #6 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: olumsuz düşünceyle baş etme

çok sevdiğim annanem vefat ettiğinde ruh gibi geziyor suratım iki karış aklıma geldikce ağlamalrım tutmaktaydı
dedem vefat ettinde çok zor atlattım kabullenişim zor oldu ve ben hala yaşadını düşünmeyi kabul ettim
ve halada böyle düşüncemde yer etmekte aynı uygulamayı annanemde yaptım hala yaşıyorlar evlerinde o en güzel halleriyle hatırlıyorum
hayatımde yyer eden 2 meleği
evet zor oldu annanem vefat ettinde o zamanlar hayatım değişti sitesinde gezinen biriydim ve mutluluk benden uçup gitmişti
değerli arkadaşlarım baş sağlığı diliyorlardı tanıdıklarım hatta sitedeki değerli arkadaşlar tanımadıklarım bile ama bu bana acıdan başka birşey vermiyordu
bunaldımı farketmekteydim
en değerli ölümü göze alabileceğim 2ci insanı da kaybetmiş olmak baya zorluyordu
ne yapmam gerktini bilsemde gülemiyordum evet
sanki insanlar bak sen bide seviniyor diceklerdi ama umrumda değildi kendimi toplamam lazımdı
ama insanlara fıkra anlatamazdım bu durumda
bende sitede başladım gülünç yazıları yollamaya kendimi zorluyordum bu yazıları okumak için evet zorladım

şu an o günleri düşünüyorum ve kaçış yöntemi gülek hayata verdine gülümsemek ve gidenin varlının her daim oldunu yanlızca en güzel anlarını aklıma kazımakla ii yaptımı düşünüyorum
bunu yapmak zorundaydım dedemde annanemde bunu beklerlerdi benden
duam onlarla allahımın rahmeti üzerlerine olsun bütün inanan kardeşlerimin üzerinede

sevgi ve saygıyla kalınız

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla