20-02-2011, 06:23 PM
|
#3 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Yanımıza hoşgeldiniz.
Hayatımızı genellikle inançlarımız ve seçimlerimiz şekillendiriyor. Şuan bulunduğunuz iş yerinde çalışmak sizin seçiminiz. Yeni bir iş arıyor musunuz? Bir yerde çalışırken iş arayamazsınız gibi bir kural yok sonuçta. Dolayısıyla seçiminiz orada sıkıntılı da olsanız çalışmak. Aslında kendimize iyi olanı layık göremiyoruz farkında olmadan çoğu zaman. Gerekçeler bularak onların arkasına saklanıyoruz.
Dolayısıyla negatif bir enerjiyle, istemediğiniz bir ortamda ama kendi isteğinizle bulunuyorsunuz. İçinde bulunduğunuz enerjinin niteliğine göre de halinize uygun olayları çekiyorsunuz sanırım.
İnancınız dediğiniz gibi; "İş hayatımın dışında da elimi attığım herşey kuruyor sanki. Nerede olması nadir bir şanssızlık varsa benim başıma geliyor. Olumsuzlukları çekiyor gibiyim üstüme." şeklindeyse evrende zaten size bu inancınızın doğru olduğunu benimsetecek şekilde ona uygun olaylar hazırlayacaktır. Başka türlü bu şekilde inançlarınızı doğrulayamazsınız.
Hayatınızı değiştirmeniz mümkün elbette. Ancak daha önemli olan şey sizin bu konuda ne kadar istekli olduğunuzdur. Hayatınız değiştiğinde ne tür değişimler yaşayacaksınız? Size ve gelişiminize ne tür yararları olacak? Değişimi yalnızca şuan içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmak olarak düşünmemeliyiz.
Çok güzel bir mesleğiniz var. Her şeyden önce ciddi araştırmalar, incelemeler yapılan bir iş diye biliyorum. Mesleğinizden yola çıkarak araştırmacı bir kişiliğiniz olduğunu tahmin ediyorum. Mutlaka gelişiminizde bu özelliğinizden çokça faydalanacaksınız.
Forum içinde çok fazla yazı bulabilirsiniz. Dilerseniz hedeflerimiz bölümünü de takip edebilirsiniz. Ayrıca kendinize bir günlük açabilir ve gelişmelerinizi oradan takip edebilirsiniz. Dilerseniz ücretsiz telkinleri dinleyebilirsiniz ve gerek suçluluk duygularınızdan gerekse kendinizde güvensizlik yaratan blokajlarınızdan arınarak daha fazla kendinize güven duyabilirsiniz.
Sevgilerimle. |
| |