06-03-2011, 03:32 PM
|
#6 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Alıntı: Black_Swan Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba,
Yardıma ihtiyacım olduğunu anlamak için uzun bir zaman harcadıktan sonra, olumsuzluklarla dolu hayatımı bir nebze iyileştirebilmek umuduyla bu siteye kayıt oldum.
Bir süredir, kendimi çok mutsuz, değersiz ve şanssız biri olarak değerlendiriyorum.En önemli problemlerimse iş hayatımla ilgili. Başarılı bir eğitim hayatından sonra Aktüer olarak bir şirkette çalışmaya başladım; ancak bir türlü işler yolunda gitmiyor. Sürekli birşeylerde sorun oluyor ve birlikte çalıştığım insanlar sürekli kusur arıyor. Onlardan hoşlanmıyorum ve gerek bu zamanda iş bulmanın zorluğundan, gerekse başarısız olup pes etmeyi hazmedemediğimden, işkence gibi olmasına rağmen çalışmaya devam ediyorum.
İş hayatımın dışında da elimi attığım herşey kuruyor sanki. Nerede olması nadir bir şanssızlık varsa benim başıma geliyor. Olumsuzlukları çekiyor gibiyim üstüme.
Bu sitedeki konular ilgimi çekti; ancak çok da fazla inandırıcı geldiğini söyleyemeyeceğim.
Gerçekten hayatımı değiştirebilmem mümkün mü? Yoksa bu koşullarda hayal mi bilemiyorum. Artık eskiden olduğu gibi kendime güvenemiyorum. Henüz yolun başında sayılırım ve doğru adımlarla ilerlemek istiyorum. Önümü görebilmek için ışığa ihtiyacım var. |
hoşgeldin sefalar getirdin..öncelikle hayatında değişiklik yapmayı istemek ve bunun için bir siteye kayıt olman bile bir adım.
şimdi bu olanların sebebi hakkında konuşalım..çevremizde ekmek aslanın ağzında diyen çok kişi var..iş bulmak kolay değil para kazanmak kolay değil ..insan para kazanırken mutlu olamaz.. iş arkadaşlarına güven olmazz..filan filan..maruz kaldığımız bu olumsuz yargılar çocukluğumuzdan bu yana bilinç altımıza yerleşip blokaj oluşturunca sonuç kaçınılmaz oluyor..şimdi nereden hangi yargıyı aldığınızı düşünün tekrar eden olaylar buna işarettir..sonra o yargının yerine doğru olanlarını koyup hayatınızı düzene koyun..geçmişte değil anda yaşayın ..başkalarının kötü deneyimleriyle değil kendinize has deneyimlerle ustaca yaşayın..bunu birkez başarıp daha önceki işinize girmişsiniz..eğer düşünceleriniz değişirse yeni işiniz size mükemmel iş imkanınızı sunacaktır..ama düşünceleriniz değişmeden başka bir işe geçerseniz gittiğiniz iş bundan farklı olmayacaktır..örnekleriyle mevcuttur sevgiler..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |