Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2011, 07:49 PM   #8 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Ölecek Gibiyim, Çok Mutsuzum

enesss......lütfen küçük düşmeler ayağını burkmalar da bu kadar umutsuzluğa kapılma..egonun oyunu bunlar..seni pasivize ediyor..bu konular hakkında uzun uzun konuşmuştuk..sosyalleşmen için birşeyler yapacaktın. bölümün çok güzel ..sanada çok yakışacak.
istediğin okuldan memnun olmazsan egon şöyle düşünmeye başlayacak ..
_istediklerime ulaşmasamda olur..nede olsa elde edince mutlu olamıyorum..

işte hayattaki başarıyı engelleyen en tehlikeli düşünlerden biri..lütfen dikkat et..

okulun bitmesine az kaldı..gel Ankara ya yine uzun uzun sohbet edelim.ama şimdi istanbulun keyfini çıkar..okulunun da..güzel gelişmelerini bekliyoruz..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla