10-03-2011, 01:06 PM
|
#2 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Mıncırma Tekniği Olamaz, olmaz böyle şey... Midem düğümleniyordu gülmekten... Gülse Birsel'in ellerine sağlık ancak siz de bizimle paylaştığınız için yüreğinize sağlık... Ewet, bilirim bu mıncırma tekniğini, annem bizi eliyle değil kalkan kaşı ve gözlerimize diktiktiği alev saçan gözleriyle dövmekten beter ederdi. Fakat arada bu mıncırma tekniğinden de nasibimizi almışlığımız vardır. Benim de birkaç kez yerimden sıçradım inanın. Ayyy, o günlere gittim bir anda... Annelerin önünde saygıyla eğiliyorum ve her zaman yaratıcı, her zaman üretken; azarlama, paylama, depresyon yok etme, korkutarak şeytan çıkarma işlemlerini tek hamlede yapabilen annelere şapka çıkarıyorum. Eskiden depresyona girmeye hakkımız olmadığı için girmezdik, kimse izin vermezdi, annemin bana "ah yavruum, yazıık, çok mu kalbin kırıldı, çok hassassın bugünlerde", gibi cümleler kullandığını hatırlamıyorum. Bu naif kelimeler çıktı çıkalı çıt kırıldım olduğumuza da yürekten inanıyorum. Eskiden büyük olaylar sonrası yaşanan travmalar haricindeki üzüntülere, grip muamelesi yapılır, ayakta geçirilmesi sağlanırdı. Bu kadar düşüne düşüne her yerimizden başka bunalımlar buluyor olduğumuz bence doğru. Walla ergenliğimde bile annem burnunu indirip "canım, bu halin doğal" dememiştir. Ufak tefek hasarlar var ama genelinde sağlam bir yapım vardır. Bu mıncırma işinin yeniden gündeme getirilmesine bayıldım. Kucak dolusu sevgiler :)) hahahaahahahahaha yeniden okuyup güleceğim izninizle
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |