12-03-2011, 01:36 PM
|
#3 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Karşı Cinsle ve İnsanlarla ilgili düşüncelerimi değiştirmek istiyorum..Fikirle Merhabalar,
Düşüncelerini çok net ifade etmişsin. Sorunu da çözümü de belirtmişsin. Yıllarca kalıplaştırdığımız inançları bir anda silmek ve yeni inanç kalıpları yaratmak hemen olmayacaktır. Senin de bunu deneyimleyerek öğrenmek gerekiyor.
Bir de işin şu tarafından bakmak lazım. Farzet ki dünyanın yarısını sevmiyorsun. Erkekler iyi değildir ya da onlar yüzünden zor durumda kalırsam düşüncesiyle hareket ettiğin için dünyanın yarısını sevmeyi reddediyorsun. Aslında benim gözlemlediğim şey onların seni aşağılamasından ziyade senin kendini aşağılık görmen.
Erkeklerin yanında kendini ezik hissetmen, kamburlaşman tamamen kendine duyduğun güven ve sevgi eksikliğine işaret ediyor. Aile faktörü ayrı bir konu. Onun etkisinin de ayrıca büyük olduğuna inanıyorum. En fazla takıldığın konu beni beğenmezse, aptalca bir şey yaparsam şeklinde düşünceler... Devamlı aptalca davranan biri olduğuna mı inanıyorsun?
Kısaca söylemek gerekirse erkeklerin seni sevmesini ve onları sevmeyi düşünmek yerine önce sen kendini sev, güven ve sevilmeye layık bir insan olduğunu kabul et. Eğer kendinden bunları esirgersen başkaları da bu konuda ömür boyu cömert olmayacaktır.
Biz seni seviyoruz.
Sevgilerimle. |
| |