Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2011, 02:37 AM   #7 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Karşı Cinsle ve İnsanlarla ilgili düşüncelerimi değiştirmek istiyorum..Fikirle

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu konuyu açma cesaretimi toplayarak ve kendimi aşarak paylaşma ve fikir isteme cesaretini gösterdim
ancak görüyorum ki 24 kişi bakmış ve hiç cevap yazılmamış...
fikirlerin benim için önemli olduğunu defalarca belirtmeme rağmen...
insanların paylaşım şevki böyle kırılıyor olmalı..sonra da siteye katılım yok deniyor...
siz de cevap vermeyecekseniz kime fikir sorayım ben ?
bence böyle düşünme benimde açtığım çoğu konuya çok çok az kişi bakıyor ve az cevap geliyor ama öz cevaplar geliyor önemli olan öz ama yayarlı paylaşımlar her neyse yazdıklarına gelincede bende arkadaşıma katılıyorum önce kendini sevmelisin kendi gerçek isteklerini ve arzularını anlamalısın yani anlayacağın kendinle başbaşa kal ne isteddiğine kimi istediğine karar ver tüm özellikleri ile daha sonra herşey kendiliğinden oluverir ben sırf kendime olan nefretimden ötürü geçmişte bana zarar veren tipleri çektim hayatıma ve berbat anılarla doldu hayatım şimdi onları silmeye çalışıyorum herşey önce kendini sevmekten başlıyor inan bana :)
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla