Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2011, 08:19 PM   #9 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Karşı Cinsle ve İnsanlarla ilgili düşüncelerimi değiştirmek istiyorum..Fikirle

canım bence yaşadığın somut olayların üzerine gitmelisin, ben de seninle benzer süreçlerden geçtim, beğenilmeyi, dikkat çekmeyi, arzu edilmeyi, peşimden koşulmasını, biri için özel olmayı istedim ve sonra oldu da bir ilişkiye başladım 1 buçuk yıl sürdü, o ilişki süresince başka başka düşünsel, bilinçaltı engellerle karşılaştım, bunların çoğunu erkek arkadaşıma da güvensizlik, baskı kurma, sahiplenmeye ve kontrol etmeye çalışma ve kaybetme korkusuyla rest çekememe olarak yansıttım ve ilişkim sona erdi. Şu anda beğenilmek ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Bunu övünmek için söylemiyorum ve bence olumlu bir şey de değil erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra yaklaşık 3 aylık süre içerisinde sayısı abartı değil yemin ederim 10 tane farklı erkek yaklaştı bana ama hepsi saçma sapandı bi tanesi bile benim istediğim gibi bir ilişkiye dönüşmedi ben de mesela şu anda bunu takıyorum =)

Sana söylemeye çalıştığım şey şu, sana kendini kötü, beğenilmeyen, tercih edilmeyen erkeğin davranışlarını incele. Ne yapıyor da üzülüyosun? Ve sen insanlara nasıl davranıyosun, beğenilen, tercih edilen kadınların farkı dış görünüşlerinde değil, davranışlarındadır. Unutma ilişkiler birer aynadır, sen nasıl bir etkide bulunursan, ona göre tepki alırsın. Kendine güven, yaptıklarını rezil olma, beğenilmeme korkusu olmadan, doğallıkla yap. İçinden geldiği gibi gülümse. Ve diğer arkadaşlarımın da dediği gibi kendini her halinle sev.
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla