Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. bende şuanda yeni konu açıcaktım ama vakit epey geç oldu erken kalkmam gerekio hani işimden filan da deil kendime söz verdim :) neyse konumuza dönelim en son bu telkinlerle yazın karşılaştım dürüst olmak gerekirse pek kâle almadım bile diyebilirim biraz abes kaçıcak ama en azından yaşadığım duyguyu anlatması açısından özürdileyerek yazıyorum :) hssktr filan dedim sonra denemekten ne zarar çıkar zaten bir sürü olumsuzluk yaşamışım işte ünv bırak yurt dışına çıkama sonra tam çıkacakken askere alsınlar hem yurt dışından hem okuldan ol falan filan öle bir modda gel kendimi uzaylı gibi hissediodum sadece askerlik deil diğer beklentilerimden dolayıda kısaca bağlamak istediğim konu şu çok fazla beklenti içerisine girerseniz olmaz hatta beklenti içerisinde olursanız olmaz arkadaşım olur ama ne kadar olur diyeyeim yada kesin hükümde bulunmayayım bende beklenti içerisine girmeden dinledim yaradı sizde öle olun mesala normal müzik dinler gibi dinleyin sürekli acaba işledi mi değişiomu bişeler diye beklenti içerisinde olmayın bu benim naçizane fikrim deneyimlerim prof filan deilim en azından birde bu şekilde yapmanızda fayda var bu arada bişe daha eklemek isterim şuanda yaptığım hataları telafi modunayım bıraktığım ünv devam ediorum filan ve mutluyum :))) inşallah yardımcı olabilmişimdir .
__________________ Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... Çünkü kimin kimi yiyeceğine, "suyun akışı" karar verir............>>> Siyasi Görüşüm:Hangi ideolojik fikir insan hayatından daha önemli olabilir ki ??? |