| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beni Oku! -pişman olmayacaksın.Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Ego(Güven)Güçlendirici Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kesinlikle burası harika bir yer, Son günlerde sorunlarımı unuttum telkinleri yoğun bir şekilde dinliyorum .Hepiniz iyiki varsınız. Esenlikler... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ego(Güven)Güçlendirici telkin cd indir izle İstanbul Ego(Güven)Güçlendirici nerededir kimdir Ego(Güven)Güçlendirici çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ego(Güven)Güçlendirici hipnoz Ego(Güven)Güçlendirici olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ego(Güven)Güçlendirici hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ego(Güven)Güçlendirici kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: Adana
Tesekkür: 18
23 Mesajinıza toplam 66 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kesinlikle burası harika bir yer, Son günlerde sorunlarımı unuttum telkinleri yoğun bir şekilde dinliyorum .Hepiniz iyiki varsınız. Esenlikler
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Harikasınız. Deneyimlerinizi de okumak isteriz. Sevgiler. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kesinlikle olumlu şeyler katıyor insana telkinler.ben faydasını gördüm.bunun Allah tarafından şifa olması için karşıma çıkarılan bir sebep olduğunu düşünüyorum çünkü çok ama çok kötü durumdaydım.psikiyatristler ilaçlar bitmek bilmeyen ruhsal sıkıntılarım vardı.tabi ki ilaçlarıma devam ettim (çok düşük dozda herkesin bildiği şu meşhur ilaç) doktoru bıraktım.herkes bende ki değişimin farkında.kendime güvenim geldi. fakat belirtmeliyim ki inançlarımdan dolayı beyin gücü kelimesinin anlamlarından bazılarına inanmıyorum.evet kendimizi iyi hissedebiliriz , umutlarımızı yenileyebiliriz, hayata çok daha sıkı ve sevgiyle sarılabiliriz. beyin gücüyle zengin olmak, beyin gücüyle giden sevgiliyi döndürmek bu gibi şeylere inanmıyorum.çünkü Allah isterse bizi zengin eder;Allah bize kısmet ettiyse sevgilimizi buluruz. bunların hepsi sınavdır bizler için sonuçta. bakın burayı bulmamı bile Allaha bağlıyorum.çünkü O bizlere bir sebep verir.iyileşmeyi istediysek.Ve ayrıca şifamızı heryerde aramamızı emretmiştir. gelişmelerinize sevindim. naçizane fikirlerimi dökmek istedim.
__________________ Allah'ın dediği olur.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sevgili daktilo güzel gelişmelerin beni çok sevindirdi..şifalanmana , şifanın nereden geldiğini anlamana ayrıca sevindim..ama şu parayı yada isteklerini çekme konusunda inancın da yanlış anladığın birşey var..bizler saf doğarız doğduğumuzda blokajlarımız engellerimiz olmaz sonradan edindiğimiz kaygılarımız yanlış inançlarımız sayesinde istediğimiz şeylere ulaşmakta zorlanabiliriz.buda düşünme gücüyle olur..eğer parayla ilgili yanlış düşüncelerin varsa paranın sadece kötü insanlarda olacağını düşünüoyrsan İlahi güç sana para vermez çünkü sen iyi insan olmaya çalışıyorsun o sırada..eğer aşk senin için başbelası bir şeyse aşkı bulmazsın ki başın belaya girmesin..yani düşüncelerimizdeki engelleri kaldırırsak İlahi güçte bize isteiğimizi verir..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() belki evet. senin dediğin gibidir. ben kesinlikle düşüncelerime katılık koymamaya çalışıyorum artık.ama şu an gerçekten benim için erken bir safha bu.yani kader inancı ve beyin gücü olayı arasında bağlantı ve ya bağlantısızlık henüz çözüme kavuşamamış bir konu bence. kesinlikle olumlu düşünceye ve ümitvar olmaya EVET!!!çünkü bunu zaten Allah bizden istiyor....ama aynı zamanda bizi fakirlik hastalık ve bir takım olumsuzluklarla deneyeceğini yine kendisi söylüyor. çünkü insan olmamızı hatta insan değil KUL olmamızı şöyle özetliyorum ben :Eğer başına geleni çok güzel birşey olarak nitelendiriyorsan ŞÜKÜR edeceksin; eğer kötü birşey olarak görüyorsan SABREDECEKSİN olumlu düşünüp ümitvar olacaksın... yanlış anlaşılmasın ben dini konular tartışmak için söylemiyorum bunları .bunlar beni bağlar . dediğim gibi beyin gücümü kullanıp para kazanmak ve buna benzer şeyler yapabilmeyi biraz tereddütle karşılıyorum. ilerde mantığımı yatıştıran bir bilgi edinirde fikrimi değiştirirsem onuda belirtirim.sizlerle paylaşırım. uzun tuttum ama şunu tekrar belirtmek isterim.Olumlu düşünmek ve telkinler işe yarıyor arkadaşlar... hoşkalın.
__________________ Allah'ın dediği olur.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: Istemediğim bi yer olduğuna şüphem yok !
Tesekkür: 49
24 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende şuanda yeni konu açıcaktım ama vakit epey geç oldu erken kalkmam gerekio hani işimden filan da deil kendime söz verdim :) neyse konumuza dönelim en son bu telkinlerle yazın karşılaştım dürüst olmak gerekirse pek kâle almadım bile diyebilirim biraz abes kaçıcak ama en azından yaşadığım duyguyu anlatması açısından özürdileyerek yazıyorum :) hssktr filan dedim sonra denemekten ne zarar çıkar zaten bir sürü olumsuzluk yaşamışım işte ünv bırak yurt dışına çıkama sonra tam çıkacakken askere alsınlar hem yurt dışından hem okuldan ol falan filan öle bir modda gel kendimi uzaylı gibi hissediodum sadece askerlik deil diğer beklentilerimden dolayıda kısaca bağlamak istediğim konu şu çok fazla beklenti içerisine girerseniz olmaz hatta beklenti içerisinde olursanız olmaz arkadaşım olur ama ne kadar olur diyeyeim yada kesin hükümde bulunmayayım bende beklenti içerisine girmeden dinledim yaradı sizde öle olun mesala normal müzik dinler gibi dinleyin sürekli acaba işledi mi değişiomu bişeler diye beklenti içerisinde olmayın bu benim naçizane fikrim deneyimlerim prof filan deilim en azından birde bu şekilde yapmanızda fayda var bu arada bişe daha eklemek isterim şuanda yaptığım hataları telafi modunayım bıraktığım ünv devam ediorum filan ve mutluyum :))) inşallah yardımcı olabilmişimdir .
__________________ Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... Çünkü kimin kimi yiyeceğine, "suyun akışı" karar verir............>>> Siyasi Görüşüm:Hangi ideolojik fikir insan hayatından daha önemli olabilir ki ??? |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2011
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Herkese sevgiler; Dün dinlemeye başladım daha 24 saat olmadı arabada ofiste ve evde sürekli arka fonda çaldı ve nunun üzerinden 24 saat geçmedi ama ışığı hissediyorum,umarım daha çok ve sürekli hissederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Ego(Güven)Güçlendirici Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kesinlikle burası harika bir yer, Son günlerde sorunlarımı unuttum telkinleri yoğun bir şekilde dinliyorum .Hepiniz iyiki varsınız. Esenlikler...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ego(Güven)Güçlendirici telkin cd indir izle İstanbul Ego(Güven)Güçlendirici nerededir kimdir Ego(Güven)Güçlendirici çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ego(Güven)Güçlendirici hipnoz Ego(Güven)Güçlendirici olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ego(Güven)Güçlendirici hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ego(Güven)Güçlendirici kuantum düşünce kitap haberi