Ynt: Depresyon ile ilgili bir soru? cok tesekür ederim arkadaslar
aslinda benim bir günlügüm var yani eskiden kalma
kösede dura dura tozlanmistir kesin :-)
bende yazman istiyorum degisimleri.
ben telkinleri dinlemeye baslamadan önce bende dalgalanma hissi gibi bisey oluyordu zaten ara sira.yani cogu zaman depresif bir ruh hali vardi ve ara sira biraz iyi oluyordum.
ve simdide acaba bu his telkinlerden mi yoksa normal depresif durumdanmi kaynaklaniyor bilmiyorum.
telkini ilk dinledigim gün beni hemen biraz cesaretlendirdi sanki biraz telkinler kendini tattiriyormus gibi azcik ucundan misali.ama bu his kisa süre sonra geciyor.bir iki gün böyle oldu ve farkettimki sesim falan biraz gür cikiyor ve dikkatimi ceken sey sokakta bayanlarin bana daha cok bakmasi oldu yada bana öyle geliyor bilmiyorum.
ama iste bugün ve dün mesela canim sikkin.sucluluk duygulari sanki beni yoruyor gibi geliyor.yani bütün gece ego ve sucluluk caliyor ve sabah halsiz ve bitkin oluyorum yani uykum olmuyor aslinda ama yinede yataktan kalkmak cok zor geliyor nedense.zaten uyku sorunu varya birde sucluluk ile sorunlar belki ortaya cikinca halilye daha zor oluyor.
acaba geceleri sadece ego mus dinlesem.zaten kötü olunca suclulugu cikariyorum kendimi biraz iyi hissedince geri listeye ekliyorum.
en kötüsü iste insana depresif ruh hali geldimi oluyor insan bir anda ümitsizlesiyor ve düsünüyor acaba fayda etmiyecek diye ondan sonra bi bakiyorsun göklerde ucuyorsun ve diyorsun allaha cok sükür bu telkinler cok iyi diye |