Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2011, 11:41 PM   #78 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Salvamea'nın Günlüğü

Alıntı:
salvameaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sosyal fobi sayesinde insanlardan kaçtım yıllarca,beni seven sayan arayıp soran çok arkadaşım oldu ama ben onlara hiç geri dönmedim ve bitti bütün arkadaşlıklarım. Dün sosyal fobi olumlamalarını tekrarladım,telkinini dinledim.Bugün yıllardır görmediğim bir arkadaşımla markette karşılaştık,bana kocaman sarıldı o kadar mutlu oldum ki anlatamam,boğazım düğümlendi neredeyse ağlayacaktım,hemen telefonunu aldım ve en yakın zamanda görüşmek üzere sözleştik.Benim için çok güzel bir gelişmeydi.

Yani artık insanlardan kaçmıyorum,kendimi seviyorum,sürekli tekrarlıyorum ;

"Ben dışa dönük bir insanım,ben konuşkan bir insanım,beni herkes çok seviyor".

Allah razı olsun hayatım değişti diyesim geldi,dedim :)

Sevgiler.

sevinince hep boğazın mı düğümlenirr..bence çok güzel gelişmeler..bence olumlamalarında kendini tebrik et ..herkes beni seviyor..bende kendimi seviyor ve tebrik ediyorum..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla