Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2011, 12:33 AM   #7 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Yaşımdan utanıyorum..yardım lütfen...

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım şimdi burda sorun yaşın geçmiş olması değil şuan ki yaşını boşuna geçirmesi..yoksa gelecekte de aynıkaygıları taşımasından endişelendim..çünkü çocukluğunu yaşayamadığı için bunun yükünü taşıyor.gençliğinide yaşayamazsa yine bunun yükünü taşıması endişe verici..

yoksa insanlar ne demiş niye demiş önemli değil..eminimki insanların söylediği Angel in iç sesi..içimizdeki fısıltıları dış dünyada duyarızz..(tabi içimize o fısıltıları kim sokar o da tartışılırr..):)
haklısın ama bence toplumun bazı dayatmalarıda çok etkiliyo bizleri zaten tüm çekirdek inançlar böyle ortaya çıkmıyomu? insanlar soru sordukça ve biz cevap veremedikçe eksik olduğumuz duygusu dahada artıyor ben bunu çevremden çok duydum o yüzden paylaştım yazıyıda okuyunca cuk oturdu, biz çoğu şeyi kendimiz için yapmıyoruz ki hep onaylanma beğenilme takdir edilme korkusu ile yaşıyoruz sadece kendimiz için yaşasak ki burda kast ettiğim bencillik değil herşey çözülecek, bilinçaltımız sürekli yaşımızın geçtiğini fısıldar bize ve değişimden korktuğumuz hatta başarılı olmaktan bile korktuğumuz için hep kendimizi erteleriz bahanelerde hazırdır yaş, para, aile vs vs bence yaşadığımız toplumun inanç kodlarını bulup listelesek valla hemen hemen herkesin çekirdek inancını buluruz gibi me geliyo
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline