Cevap: Ozi'nin Günlüğü Arkadaşlar merhaba bu gün telkinleri dinlemeye başlayalı 19. günüm gelişmeleri yazıyorum. Öncelikle yeni telkinleri daha fazla sevdiğimi söylemiştim sanırım içinde ki kuş seslerinden dolayı. Ayrıca her geçen gün daha az içimdeki kötü sese kulak verdiğimi görebiliyorum. Daha fazla şükrediyor ve imgelemeler yapıyorum. Telkinlerin yeni versiyonunda mutluluk telkinini de içine koydukları için sanırım daha mutluyum, hep gülüyorum. Kötü günler ve dalgalanmalar geride kaldı.
Yalnız aklıma bir şey takılıyor belki bu soruyu çok soran olmuştur ama ben telkinleri sabah 4 akşam uyurken 4 olmak üzere 8 saat dinlemeye çalışıyorum. Bazende bu süre artıyor uykuda iken özellikle unutup daha fazla dinliyorum. Sölemesi ayıp uykuya da düşkün olduğum için bayağı uyurum yani. Neyse uykuda iken bazen kulaklıkla dinliyorum ama kulaklık kulağımdan çıkıyor yada sabah bir bakıyorum ben çıkarmışım kulaklığı o yüzden bilgisayarın sesini açıp dinlemeye başladım. Ama endişe ediyorum acaba gerçekten duyuyor muyum diye son zamanlarda çünkü herşey normale döndü ya hayatımda atraksiyon kalmadı dalgalanma anlamında....:=) sanki telkinleri bu sesle duymuyormuşumda etkileri azalmaya başlamış gibi bir his yerleşti içime daha doğrusu paranoya desek daha doğru olur sanırım.
Forumu bayağı okudum telkinleri dinlemeden önce yani nasıl dinlenmesi gerektiğini az çok biliyorum. Sadece sesi suyacak kadar bile açsak telkinleri algılayabildiğimizi yazmış Atakan bey ama yinede kimileri kukalıkla kimileri hoparlörle dinlediklerini söylemişler. Ben sadece bilgisayardan çıkan ses kadar açıyorum ve uykudayken öle dinliyorum. Sizce yanlış bir şey mi yapıyorum?
OOOOFFFFFFFFFF kısacık şeyi ne kadar uzattım yaaaaa.....:=)
Sevgiyle kalın...............:=) |