Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2011, 01:47 PM   #6 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: artık mutlu olabilecegimi biliyorum

Merhabalar tekrardan:)))

Bu mesajını okuyunca, ilk mesajlarınla bu mesajın arasında bir şeylerin değiştiğini hissetim. İlerleme kaydettiğinin farkında mısın?

Olgun olmak kaybetme sevebi olamaz hatta olsa olsa bir avantaj olabilir.

Ben de lise çağlarımda senin gibiydim. Diğerlerinin yaptıklarına kızardım. Beklentilerim farklı olurdu. Çok da duygusaldım vara yoğa ağlardım. Ama bu olgunluğumu avantaja çevrimenin yollarını aradım. Bunu bilinçli yapmadım sezgisel bir arayıştı ama başardım. Kişisel gelişimle ilgili kitaplar okudum.(hala okumaya devam ediyorum)

Olayları, yaşananları enine boyuna düşünürdüm. Çabuk sinirlenir, çabuk üzülür, çabuk ağlardım. Duygularımı kontrol etmeyi öğrendim. Tüm yaşadıklarımdan birşeyler öğrenerek yoluma devam ettim. Bugünümden çok memnunum. İçindeki gücün yapabileceklerinin farkına varırsan hayatta daima başarılı ve mutlu olursan. Önüne çıkan engelleri kolayca aşarsın.

Gülümse hayatın güzelleşsin. Yeni insanlar girecektir. Kendiliğinden selamlaş insanlarla, iyi dilekler dile hem kedi hayatın hem de başkalarını düzeldiğini göreceksin. Tamam yabancılarla selamlaşamazsan da ne bileyim biri sana yer verdiğinde teşekkür et. Alış veriş yaparken "iyi günler" dile bunu bile yapmayan insanlar var. Kendini daha iyi hissedeceksin. Çalışana "kolay gelsin" de. :))

Gülümseme fırsatlarını ıskalama :)) mesela ben hergün 1 saatlik yola gidiyorum. Yolda ya radyo dinlerim ya kitap okurum. Komik ya da hoşuma giden bir şey gördüğümde, duyduğumda ya da okuduğumda hiç düşünmeden gülümserim. Bazen insanların tuhafına gidiyor sanki bu. Bakıyorlar bazen garip garip umursamıyorum ki. Ben de farklı bir gözle bakıyorum onlara. Bakıyorum insanların çoğu somurtuyor. Bir süre sonra biz de farkında olmadan onlar gibi somurtmaya başlıyoruz. Sanki mutlu olmak suç :)) mutsuz olmak doğal. Ama gülümsemek günümü güzelleştiriyor. Huzur veriyor.

Okumaya ve kendini geliştirmeye devam et umutsuzluğa kapıldığında motive edici birşeyler oku, izle ya da dinle. Yolun çok başındasın güzel günler seni bekliyor. Hedeflerini belirle başarısızlık için hiçbir sebebin olmadığını unutma. Bugün başaramamış olman yarın da böyle olacak anlamına gelmez. Her yaptığın seni hedeflerine ulaştıracak büyük ya da küçük bir adımdır. Kötü şeyler bile yaşasak bunlardan öğrenmemiz gereken çıkarımlar vardır. Eğer doğru çıkarımları yaparsak aynı olumsuzlukları bir daha yaşamayız.

sevgiyle ve umutla kal...

(NOT: yazdığın yazıların uzunluğundan endişelenme içini döküyorsun burda ayrıca günlük tutabilirsin ve orda istediğin gibi yazabilirsin duygu ve düşüncelerini, gün gün yaşadığın değişimlerini, artan farkındalıklarını ama bir tavsiye istersen paragraflara bölmen yazını daha okunulabilir kılar. Gördüğün gibi ben de gevezeyim yine çenem düştü uzun uzun yazdım bişeyler :)) ama yapacak birşey yok ben de kendimi böyle seviyoruuum )

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla