12-05-2011, 07:01 PM
|
#1 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 113
73 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| artık mutlu olabilecegimi biliyorum son 1-2 aydır psikolojik durumum hiç iyi degildi.gerçi hala da tam iyi sayılmaz. fakat daha demin cok ilginç bişey oldu.. durup dururken aklıma birden anneannem geldi ve cok aramak istedim onu. aradım konuşuyorduk öyle bugun neler yaptıgımızdan. birden " ece ben senin cok mutlu olacagını hissettim merak etme herşey düzelecek hayatında herşey iyi olacak içime dogdu" dedi. ki anneannem hayatımdaki mutsuzluklarımı, sorunlarımı ( daha dogrusu kendi kendime yarattıgım sorunlarımı) bilmiyor . ve de altıncı hissi cok kuvvetlidir onun. bu yuzden birden inandım o öyle diyorsa dogrudur dedim. zaten bugun fark etmiştim ki benim mutlu olamama sebebim sürekli mutlulugu ertelemem. yani atıyorum şunla arkadaş olursam cok mutlu olurum, boyum uzarsa cok mutlu olurum, 46 kilo olursam cok mutlu olurum gibisinden cümleler kuruyorum hep. halbuki şimdi, şu an mutlu olursam , mutlulugu hissedebilirsem herşey otomatik olarak düzelir. ben mutlu oldukça etrafıma güzel enerji yayacagım, mutlu oldukca insanlarla korkusuzca konusup yakınlasabilecegim. insanlar beni gergin ve mutsuz gördükçe benle iletişimlerini kesiyorlar . ama bundan sonra mutlu ve enerjik olacagım böylece insanları kendime cekecegim . hadi insanları kendime cekemezsem ne olur ki ? yani lise hayatımı sürdürebilecegim arkadaşlarım var nasolsa. Ki bence ben mutlu oldukca insanların bana yaklasmama sebepleri yok . herkes birbirine kenetlenmeye öyle meyilli ki. bugun okulda sabah aglama krizine girdim birden. arkadasım kalem istemişti ona verdim önümü döndüm. uç yok içinde dedi sonra birden patladım. öyle hıçkırıklarla agladım ki .. o arkadaşım da benim arkamdan konuşan bi kız. buna ragmen sürekli bana nasıl oldugumu sordu. ben de mutsuzlugumdan insanların benle ilgili önyargılarından bahsettim. inanamadım ama bana yardım etti ve mutlu oldum birden. fark ettim ki insanları sevmemek cok kolay. önemli olan kötü yanlarına ragmen insanları sevip onlarla yakınlasmak. artık o kızı da seviyorum herşeye ragmen. biliyorum cogu kisi bu uzun yazıyı okumayacak ama okuyacak insanlar da vardır. cevap vermelerini diliyorum onlardan. aslında insanları ben kendimden uzaklastırmısım hep . surat asarak, insanların gözlerine bakmayarak, onları ezerek, takmayarak , mutsuz durarak. gerçekten öyle sıkıldım ki bu halimden. artık geriye bakıp " aman tanrım ben ne kadar kötü durumdaymısım su anki halimle alakam yokmus " demek istiyorum. hep mutlu ol derler ya. içimde o enerjiyi bulamıyorum . insanlarla sohbet edecek, gülümseyecek , mutlu olacak enerjim yok. nasıl bu hale geldim bilmiyorum. ben önceden cok yaşam dolu bi insandım. eski fotograflarıma bakıyorum da yüzüm pırıl pırıl. gözlerimin içi gülüyor resmen. bir de aynaya bakıyorum, mutsuz bembeyaz soluk bitik ölü gibi bir yüz. abartmıyorum gerçekten yüzümden anlaşılıyor bitik oldugum. asıl düzeltirim bilmiyorum. daha sadece 15 yaşındayım bu güzel yıllarımı böyle üzülerek geçirmek istemiyorum. artık düzelmek istiyorum yani aslında daha içimde cok sey var. fakat nasıl yazarım bilmiyorum yani özet geçmek gerekirse yaşadıklarım bunlar. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |