Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz?Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Uzun bir süredir ego güven güçlendirici,kendine güven, suçluluk duygusu ve mutluluk telkinlerini dinliyorum.(Tabiiki önce ego güven güçlendirici ve suçluluk telkini ile başladım.Bir ayın sonunda diğerlerini teker teker ilave ettim. .) Ve gerçekten bir dönem çok mutluydum.Ciddi anlamda olumsuz düşüncelerim azalmıştı.Daha ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi |
|
15-05-2011, 08:59 PM
|
#1 (permalink)
|
Tesekkür: 3
12 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? Uzun bir süredir ego güven güçlendirici,kendine güven, suçluluk duygusu ve mutluluk telkinlerini dinliyorum.(Tabiiki önce ego güven güçlendirici ve suçluluk telkini ile başladım.Bir ayın sonunda diğerlerini teker teker ilave ettim. .) Ve gerçekten bir dönem çok mutluydum.Ciddi anlamda olumsuz düşüncelerim azalmıştı.Daha az üzülüyordum ve depresyona girmek gibi hayatımı kötü etkileyen şeyler yaşamıyordum.Bu dönem uzunca bir süre devam etti.Ve kişisel gelişimle, kuantumla ilgilenen ve spiritüel yaşam koçum gibi olan, beni dinleyen ve anlayan bir erkek arkadaşım olmuştu.O dönemlerde daha çok araştırdım ve karşıma çıkan bir çok yöntemi denedim.Reiki, meditasyon, olumlama... Ve gerçekten herşeyin istediğim gibi olduğu çok da mutlu olduğum bir dönemdi.Sanki bulutların üstünde yaşıyormuş gibiydim...
Ancak bu dönem 3 ay önce bitti.Ona bağlamak istemiyorum ama ilişkimde o dönemde bitti.
Ancak nedenini bilmediğim bir şekilde iki hafta önce tekrar hafif depresyon dönemlerim başladı.Şimdilerde ise sürekli ağlamak istiyor, hiçbir şey yapmayı istemiyor, gündüzleri saatlerce uyuyarak zamanın geçmesini bekliyorum. Sanki bir şekilde yaşama enerjim kayboldu.Ve çevremde bunları anlatabileceğim ve beni anlayacağını bildiğim hiçkimse olmadığı için de kendimi çok yanlız hissediyorum.Paylaşmak, konuşmak istiyorum çünkü ben bu konuda neler yapabilirim bilmiyorum.
Telkinlerime devam ediyorum, olumlamalarımı yapıyorum. Hatta kendimi mutlu olduğuma, herşeyin yolunda olduğuna inandırmaya çalışıyorum. Ancak yapamıyorum... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "İnsanoğlunun değeri kesir ile ifade edilecek olursa;
Payı gerçek kişiliği gösterir,
Paydası da kendini ne zannettiğini...
Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür."
Tolstoy | Offline
| |
15-05-2011, 09:16 PM
|
#2 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? ben telkinleri geçtiğimiz sonbaharda bırakmıştım. ondan mı bilmiyorum ama ben tamamen 'eski ben' olmuştum. sadece sitedeki yazıları okuyodum. yarı bunalım gibi canım hiç birşey yapmak itemiyordu. yine kolumu bile kıpırdatmak istemediğim günlerden birinde zorda gelse telkinleri açmıştım. listeme sadece sosyallik arttırıcı ve mutluluk koymuştum. sadece mutluluk rolü yapmaya başladım gerçekten öyle hissetmesemde. bir mutlu bir mutsuz oluyodum ama sabretmek ve iradeli olmak mutluluğu benim hayatımda kalıcı kıldı. olmuyomu elbet pes ettiğim koyverdiğim oluyo ama bilinçli iradem hemen devreye giriyor bana adeta işaret veriyo. ya midem bulanıyor ya başım ağrıyor. ben de böyleydi. kendine bir müddet izin verip daha sonra iradenle kendini zorlasan faydalı olabilir. kendini 'mutluyum' yalanına inandırmaya çalışsan bir süre sonra gerçeğe döndüğünü göreceksin. bir de terapi almayı düşünebilirsin. eğer gerçekten enerjinin kalmadığını düşünüyorsan. | Offline
| |
15-05-2011, 10:40 PM
|
#3 (permalink)
| Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? O dönemde bu güzel dönemi kaybetme kaygınız oldumu.veya hakketmiyeceğiniz kadar mükemmel olduğu aklınıza gelmişmiydi..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| |
17-05-2011, 04:30 PM
|
#4 (permalink)
|
12 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
O dönemde bu güzel dönemi kaybetme kaygınız oldumu.veya hakketmiyeceğiniz kadar mükemmel olduğu aklınıza gelmişmiydi.. | evet kesinlikle gelmişti.
Tolstoy | Offline
| |
17-05-2011, 04:33 PM
|
#5 (permalink)
|
| Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? Alıntı: bussraster Nickli Üyeden Alıntı
ben telkinleri geçtiğimiz sonbaharda bırakmıştım. ondan mı bilmiyorum ama ben tamamen 'eski ben' olmuştum. sadece sitedeki yazıları okuyodum. yarı bunalım gibi canım hiç birşey yapmak itemiyordu. yine kolumu bile kıpırdatmak istemediğim günlerden birinde zorda gelse telkinleri açmıştım. listeme sadece sosyallik arttırıcı ve mutluluk koymuştum. sadece mutluluk rolü yapmaya başladım gerçekten öyle hissetmesemde. bir mutlu bir mutsuz oluyodum ama sabretmek ve iradeli olmak mutluluğu benim hayatımda kalıcı kıldı. olmuyomu elbet pes ettiğim koyverdiğim oluyo ama bilinçli iradem hemen devreye giriyor bana adeta işaret veriyo. ya midem bulanıyor ya başım ağrıyor. ben de böyleydi. kendine bir müddet izin verip daha sonra iradenle kendini zorlasan faydalı olabilir. kendini 'mutluyum' yalanına inandırmaya çalışsan bir süre sonra gerçeğe döndüğünü göreceksin. bir de terapi almayı düşünebilirsin. eğer gerçekten enerjinin kalmadığını düşünüyorsan. | Öyleyse bende iradeli bir şekilde mutluluk rolü yapmaya başlamalıyım bir an önce. Bunu da başaramazsam terapiyi düşüneceğim sanırım son çare olarak.
Çok teşekkür ederim :)
Tolstoy | Offline
| |
17-05-2011, 10:04 PM
|
#6 (permalink)
| Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? Alıntı: destiny_child Nickli Üyeden Alıntı
evet kesinlikle gelmişti. |
o halde cevap çok çok net değil mi.Güzel günlerde bile kaygı peşimizi bırakmazsa ve kaybetme korkusu taşırsak olan kaçınılmaz..
Bence hakettiğinize inanın..bunu kendinize en iyisini hakediyorum hakederim diye tekrarlayın..Kısa zamanda farkı görmenizi ve bizimle paylaşmanızı umut ediyorum. sevgiler..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| |
18-05-2011, 07:43 PM
|
#7 (permalink)
|
| Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
o halde cevap çok çok net değil mi.Güzel günlerde bile kaygı peşimizi bırakmazsa ve kaybetme korkusu taşırsak olan kaçınılmaz..
Bence hakettiğinize inanın..bunu kendinize en iyisini hakediyorum hakederim diye tekrarlayın..Kısa zamanda farkı görmenizi ve bizimle paylaşmanızı umut ediyorum. sevgiler.. | Umarım öyle olur, çok çok teşekkürler :)
Tolstoy | Offline
| |
19-05-2011, 02:15 PM
|
#8 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? yalniz degilsin bizler burdayiz, ilk basta bunlari demek istiyorum ama sana bir sey daha demek istiyorum, bu hayatta düsüsler hep yasanacak, bayanlar sevgilileri oldugu zaman daha motive oluyorlar, hatta kilolu olanlari sevgilileri olunca daha kolay kilo verirken, yalniz olduklarindada daha kolay kilo aliyorlar. insan birde aliskanliklardan dolayi icinde bir burukluk oluyor, bakiyorsun etrafina bos bos, yalniz oldugunu hissediyorsun, icin bir garip oluyor, bir burukluk geliyor ondan sonra musluklar aciliyor ve aglamaya basliyor insan. ayrildigin erkek arkadasin ekmek degil, su degil hava degil, yani onsuzda hayatini yasayabilirsin demek istiyorum, farzetki bir ovada toprak bir yolda yürüyorsun, saginda dikenlerler dolu bos bir arazi var, solundada kir cicekleri, ama böyle depresyon aninda insan o bos araziye bakarda aklina hic kir ciceklerine bakayim demez, bunu desen zaten hersey cabucak cözümlenecek. o yüzden bakisini degistir, kötü düsünmeyi farkettiginde terketmeye calis, birde su anki durum aci veriyorsa degisiklik yap biraz.
__________________ Bogulanlar suya düsenler degil, sudan cikamayanlardir. Mevlana... | Offline
| |
19-05-2011, 09:02 PM
|
#9 (permalink)
|
| Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? Alıntı: schizophren84 Nickli Üyeden Alıntı
yalniz degilsin bizler burdayiz, ilk basta bunlari demek istiyorum ama sana bir sey daha demek istiyorum, bu hayatta düsüsler hep yasanacak, bayanlar sevgilileri oldugu zaman daha motive oluyorlar, hatta kilolu olanlari sevgilileri olunca daha kolay kilo verirken, yalniz olduklarindada daha kolay kilo aliyorlar. insan birde aliskanliklardan dolayi icinde bir burukluk oluyor, bakiyorsun etrafina bos bos, yalniz oldugunu hissediyorsun, icin bir garip oluyor, bir burukluk geliyor ondan sonra musluklar aciliyor ve aglamaya basliyor insan. ayrildigin erkek arkadasin ekmek degil, su degil hava degil, yani onsuzda hayatini yasayabilirsin demek istiyorum, farzetki bir ovada toprak bir yolda yürüyorsun, saginda dikenlerler dolu bos bir arazi var, solundada kir cicekleri, ama böyle depresyon aninda insan o bos araziye bakarda aklina hic kir ciceklerine bakayim demez, bunu desen zaten hersey cabucak cözümlenecek. o yüzden bakisini degistir, kötü düsünmeyi farkettiginde terketmeye calis, birde su anki durum aci veriyorsa degisiklik yap biraz. | Kesinlikle katılıyorum ve beni anladığınızı düşünüyorum. Erkek arkadaşım aynı zamanda en yakın arkadaşımdı. Yani en yakın arkadaşımı da kaybetmiş oldum aynı zamanda.Böyle olunca da düşüncelerimi paylaşabileceğim, içimi dökebileceğim başka kimsem kalmadı.Belki de o yüzden bu kadar kötü ve yanlız hissediyorumdur.
Ancak artık bakış açımı değiştiriyorum :) Demek ki böyle olması gerekliymiş, böylesi daha hayırlıymış ki böyle olmuş.
Görüşlerini söyleyen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Ve içimdekileri burda paylaştıktan sonra bile bir rahatlama hissettim.Ve şuan çok daha iyiyim. Çok sağolun :) :)
Tolstoy | Offline
| | |