Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz? Alıntı: bussraster Nickli Üyeden Alıntı
ben telkinleri geçtiğimiz sonbaharda bırakmıştım. ondan mı bilmiyorum ama ben tamamen 'eski ben' olmuştum. sadece sitedeki yazıları okuyodum. yarı bunalım gibi canım hiç birşey yapmak itemiyordu. yine kolumu bile kıpırdatmak istemediğim günlerden birinde zorda gelse telkinleri açmıştım. listeme sadece sosyallik arttırıcı ve mutluluk koymuştum. sadece mutluluk rolü yapmaya başladım gerçekten öyle hissetmesemde. bir mutlu bir mutsuz oluyodum ama sabretmek ve iradeli olmak mutluluğu benim hayatımda kalıcı kıldı. olmuyomu elbet pes ettiğim koyverdiğim oluyo ama bilinçli iradem hemen devreye giriyor bana adeta işaret veriyo. ya midem bulanıyor ya başım ağrıyor. ben de böyleydi. kendine bir müddet izin verip daha sonra iradenle kendini zorlasan faydalı olabilir. kendini 'mutluyum' yalanına inandırmaya çalışsan bir süre sonra gerçeğe döndüğünü göreceksin. bir de terapi almayı düşünebilirsin. eğer gerçekten enerjinin kalmadığını düşünüyorsan. | Öyleyse bende iradeli bir şekilde mutluluk rolü yapmaya başlamalıyım bir an önce. Bunu da başaramazsam terapiyi düşüneceğim sanırım son çare olarak.
Çok teşekkür ederim :)
__________________ "İnsanoğlunun değeri kesir ile ifade edilecek olursa;
Payı gerçek kişiliği gösterir,
Paydası da kendini ne zannettiğini...
Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür."
Tolstoy |