Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2011, 02:15 PM   #8 (permalink)
schizophren84
Teğmen

Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum, bana yardım edebilir misiniz?

yalniz degilsin bizler burdayiz, ilk basta bunlari demek istiyorum ama sana bir sey daha demek istiyorum, bu hayatta düsüsler hep yasanacak, bayanlar sevgilileri oldugu zaman daha motive oluyorlar, hatta kilolu olanlari sevgilileri olunca daha kolay kilo verirken, yalniz olduklarindada daha kolay kilo aliyorlar. insan birde aliskanliklardan dolayi icinde bir burukluk oluyor, bakiyorsun etrafina bos bos, yalniz oldugunu hissediyorsun, icin bir garip oluyor, bir burukluk geliyor ondan sonra musluklar aciliyor ve aglamaya basliyor insan. ayrildigin erkek arkadasin ekmek degil, su degil hava degil, yani onsuzda hayatini yasayabilirsin demek istiyorum, farzetki bir ovada toprak bir yolda yürüyorsun, saginda dikenlerler dolu bos bir arazi var, solundada kir cicekleri, ama böyle depresyon aninda insan o bos araziye bakarda aklina hic kir ciceklerine bakayim demez, bunu desen zaten hersey cabucak cözümlenecek. o yüzden bakisini degistir, kötü düsünmeyi farkettiginde terketmeye calis, birde su anki durum aci veriyorsa degisiklik yap biraz.