Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2011, 07:57 PM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: artık mutlu olabilecegimi biliyorum

en son okuduğum kitapta şöyle yazıyordu "Geçmiş geleceğin değildir."
Ben eskiden de geleceğin güzel olacağına inanırdım ama bugünümü pek düşünmezdim. Şöyle düşünürdüm bugün kötü olsa da yarın güzel olacak. O düşüncelerime göre güzel günler geldiğini varsayalım. Şimdi ki düşüncem ise şöyle:

Ben bugünümün güzel yarınlarımın daha güzel olması için çabalıyorum. (Bunu az önce beni bir yazısıyla etkileyen kişiye kendimi anlatırken keşfettim:)) ) Gerçekten önemli bir kavram "şimdi ve burada" kavramı.

Bir de yaptığın işe odaklanman çok güzel. Bu senin en iyi işi çıkarmana yardımcı olacaktır. Bu harika!

Güzel haberlerinin devamı gelsin sevgiyle ve (olumsuzluğun karanlığı geride kaldı) umudun ışığıyla kal... :)))

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla