Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2011, 12:21 PM   #3 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Öfkeden arinmak ?!&

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olabilir. Herkeste yansımaları farklı olabiliyor tabii. Bir bağlantı kuralım o halde. :)

Öfkemize hakim olduğumuzda, otokontrol sahibi olduğumuzda ve olayların üzerinde gereğinden fazla durmadığımızda sinirimiz geçip gider. Ama kızgınlığımızın zararı kendimizedir. O halde sivilcelerle oynayıp durduğumuzda nasıl cildimizde kalıcı hasarlar oluşursa aynı şekilde öfkemizi beslemek, olumsuz olayların üzerinde fazlaca durmak da ruhumuzda kalıcı izler bırakır.

Yaşadıklarımızdan ne şekilde etkileneceğimiz o anki tavrımıza ve ne şekilde hareket ettiğimize bağlıdır.

Sevgilerimle.
İçine atmakla, üzerinde durmamak birbirinden kolay ayrılabilien şeyler değil bende. Ben önemsemediğimi düşünüyorum ama bastırdığımı farkediyorum mesela Bu noktada ne girmeli devreye
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla