Cevap: Ağlamak İnsanı Güçlü Kılar... Ah bu konuyu görünce kendimi tutamadım. Ha ağladın mı diyeceksiniz hayır ağlamadım ama Cymbella'yı okurken nerdeyse ağlayacaktım. Neyse acil şifalar diliyorum babasına. Herşey çok güzel olur umarım buna inan...:=)
Ağlamak bize okulda öğretilmişti şimdi ne okudun diyeceksiniz biliyorum... Oyunculuk okudum ben. O yüzden hem teknik olarak hem de duygusal olarak ağlayabilenlerdenim. Ayrıca burada ağlamanın faydalarından da bahsedilmiş. Okulda bir hocamız bize şunu söylemişti hiç unutmam ağladıktan sonra mutlaka ardı sıra gülme de gelirmiş duygu olarak. Sanırım doğru bu çünkü ağladıktan sonra inanılmaz rahat hissediyorum kendimi. Evet sonrasında kahkahalarla gülmüyor insan ama gülebilecek bir nedeniniz varsa eğer hayatta ki bence yaşıyor lmak bile buna neden olabilecek bir şey küçük bir tebessüm için hatırı sayılır bir neden olmuş olmuyor mu yanii...:=)?
Kısacası ağlayınca kendimi çok rahat hissederim gerçekten de denildiği gibi bütün stresim uçup gider güzel bir dinginlik hisseder huzur dolarım. bende herkesin yanında ağlayamayanlardanım ama olsun bence özel olması gerek zaten hatta seans halinde ağlama çalışması yapmakta fena olmaz hani. Ben yapıyorum nasıl mı? Oturuyorum çok sevdiğim bir müziği açıyorum ille bunun arabesk ya da ağlak modda bi şey olması da şart değil AĞLIYORUMMMMM...Evet ağlıyorum sonrasında yüzümde güzel bir karıncalanma rahatlama huzur ve dinginlik. Ayrıca şunu da farkettim ki ağladıktan sonra yüzüm gözüm kızarsada kendimi nedense daha çok beğeniyorum. Daha bir yakışıklı mı olıyorum ne! Bunun da cevabı şu olsa gerek: ağladıktan sonra vücudumuzda ki stresi ve buna bağlı hormonlarıda dışarı attığımız için yenileniyoruz yenilenmek ne demek evettttt anladınızzzzzz......:=) |