Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2011, 01:21 AM   #16 (permalink)
maxaslan
Teğmen

Tesekkür: 18
18 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxaslan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ne yapa bilirim?

Alıntı:
BRUCE06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen böyle oluyor kardeş ne kadar zorlasam sesim çıkmıyor! odada tek başıma saatlerce konuşuyum kitap okuyum hiç kekelemiyorum ama insanların karşılarına çıktğım zaman sanki bambaşka biri oluyorum ne yaparsam yapayım o konuşmak zorunda olduğum anki duygularımı o an olan hislerimi değiştiremiyorum önüne geçemiyorum kendini 1000 kere sordum niye oluyo nasıl ne yapsam değişir diye ama bulamadım.. tedavi gördüm merkezde uzatarak konuşmayı önermişlerdi biri birşey sorduğunda uzatarak konuşmaya çalışsamda yine aynı şeyler oluyor.. söylediğin şeyleri araştırıp uygulacağım maxaslan kardeş inşallah senin gibi bende yenerim kekemeliğimi. tavsiyelerin için teşekkür ederim
kardeş işin özü vücudundaki duyguyu boşaltmak boşaltmazsan böyle gider internette nil gün zihni kullanma kılavuzu olarak arat ücretsiz bula bilirsin burdaki hızlı fobi yenme tekniğini dene swich tekniğini dene sonra sana bir arkadaşın bul duğu bir tekniği anlatacam belki saçma gele bilir ama dalga geçmek için yazmış bende yedim abi yaptım sanki huzura kavuştum her an tetikte değilim her ana başıma bir iş gelecek endişesi kayboldu buraya uygulama yaptınmı nasıl gidiyor onu anlatırmısın aşama aşama gideceğiz siz yanlız bırakmıyacağım sizde başka kekemeleri iyileşmesine yardım ederseniz kekeme olan insanları para tuzağına çeken insanlardan kurtarmış oluruz eğer bulamadıysanız size özelden link verebilirim google aratmanız yeterli ama bulamayanlara link vere bilirim
maxaslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla