| ||||||||||
|
Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik Ne yapa bilirim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maxaslan Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ilk önce kekemeliği iyi analiz etmek lazım burdaki can alıcı soru şu yanlızken kekelemeden konuşa biliyormusunuz cevabınız evetse sizde yapısal hiç bir kusur yok bunu bilin , ikinci husus yalnızken konuşa biliyorsanız başkasının yanındada ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
İşte budur.Canten Kaya'nın bir seminerine katılmıştım kendisi çok espiritüel bi bey başarının yollarıyla ve cesaretle ilgili bazı tüyolar vermişti ![]() Acayip bi enerjisi vardı.Neyse çok uzatmadan söyleyeyim bu bize seminer verip yüreklendiren beyfendi de bi zamanlar kekemeymiş.Bir zamanlar diyorum çünkküüüü.Bi düşünün...Adam kekeme ama koskoca kalabalığa karşı geçmiş bikaç saat süren konuşma yapıyor ya ![]() Olayın özü de şu korkuyu tanımak ve yenmek! Neden vücudun kasılıyo kendini kaybediyosun biriyle konuşurken?Neden kekemelik başgösteriyor?REZİL OLMA KORKUSU!Önce bunu tanıyın...Sonra kendinizi kabul edin nedir ki ya insanlar benden korksun:p Tabi şaka bu ![]() ![]() ![]() yukardaki arkadaşımızın dediği gibi önce olayın özünü bilmek şart arkadaşım umarım derdine çare bulursun ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. | |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Bulunduğu yer: Azerbaijan, Baku
Tesekkür: 57
15 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet bende de yalniz konusurken kekemelik olmuyor. Kitap okurken de hiç kekelemiyorum. Daha çok telefonla konuşurken ve soru sorulduğunda kekeliyorum. Bi de markete gitdiğimde, telefon çaldığında içimi hemen korku alıyor, kalbim çarpıyor,sanki birileri beni geri çekiyor. En yakın arkadaşlarımla, kardeşimle konuşduğumda nerdeyse hiç kekelemiyorum. Ama akrabalarımla, öğretmenlerle hatta annem ve babamla konuşuken daha çok kekeliyorum..
__________________ I look into the mirror See myself, I'm over me I need space for my desires Have to dive into my fantasies I know as soon as I'll arrive Everything is possible Cause no one has to hide Beyond the invisible Close your eyes, just feel and realize It's real and not a dream I'm in you and you're in me It's time to break the chains of life If you follow you will see What's beyond reality ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 18
18 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tesekkür: 14
18 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aynen böyle oluyor kardeş ne kadar zorlasam sesim çıkmıyor! odada tek başıma saatlerce konuşuyum kitap okuyum hiç kekelemiyorum ama insanların karşılarına çıktğım zaman sanki bambaşka biri oluyorum ne yaparsam yapayım o konuşmak zorunda olduğum anki duygularımı o an olan hislerimi değiştiremiyorum önüne geçemiyorum kendini 1000 kere sordum niye oluyo nasıl ne yapsam değişir diye ama bulamadım.. tedavi gördüm merkezde uzatarak konuşmayı önermişlerdi biri birşey sorduğunda uzatarak konuşmaya çalışsamda yine aynı şeyler oluyor.. söylediğin şeyleri araştırıp uygulacağım maxaslan kardeş inşallah senin gibi bende yenerim kekemeliğimi. tavsiyelerin için teşekkür ederim |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşım yazdıklarını okuyunca izlediğim bir film geldi aklıma..filmin adı zoraki kral..çok ilginç gelmişti bana..izlemediysen bir zaman ayır derim..kekeme bir kralın bunu nasıl yendiğini göreceksin ince güzel ayrıntlar var..sonrada yaz buraya lütfen görüşlerini..sevgilerle.. |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
18 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tesekkür: 14
18 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
maxaslan kardeş hızlı fobi yenme tekniğiyle işe başladım başarabildiğim söylenemez bahsedilen anı beynimde hayal ederken zorlanıyorum birisi soru sorduğu zamanki hissediklerimi hissetmeye çalışıyorum ama henüz başaramadım daha yolun başındayım zamanla ilerleyip bu tekniği daha iyi uygulayacağıma eminim .. birde nilgün zihni etkili kullanma kılavuzu kitabını bulamadım ama 2 audiocd buldum bahsettiğin bu audio cdler mi yoksa kitap mı? kitabın linki varsa özel atabilir misin sana zahmet? her şey için yine yeniden çok teşekkürler ;) | |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Bulunduğu yer: Azerbaijan, Baku
Tesekkür: 57
15 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben nlp ve efti araşdırdım. Nil gün zihni kullanma kılavuzunu buldum ama indiremedim malesef linklerin hiçbiri çalışmıyordu( Swish ve hızlı fobi yenme tekniklerini buldum. Hızlı fobi yenme tekniğini dün uyguladım bir az iyi geldi. Bu gün bi daha yapıcam..
__________________ I look into the mirror See myself, I'm over me I need space for my desires Have to dive into my fantasies I know as soon as I'll arrive Everything is possible Cause no one has to hide Beyond the invisible Close your eyes, just feel and realize It's real and not a dream I'm in you and you're in me It's time to break the chains of life If you follow you will see What's beyond reality ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
![]() | ![]() kardeş linki özelden yolladım burdan indir ve bir kere yapıpı bırakma ve bu audi leri sonuna kadar dinlersen iyi olur görüşürüz ses kaydı yapmayı unutma birde kendine olumlama yaz veya yazdır mesela neden etkileniyorsun bunu hissedersin insanların bakışlarındanmı , yoksa bağırmalarından ,ters tepki vermelerinden ,gülmelerinden , konuşamamaktan mı korkuyorsun buna göre olumlama yaz ve cep tel kaydet dinle bol bol daha sana çok önerim var sen bir başla ama işi sıkı tut benim gibi 32 yaşında kurtuldunmu anlamı kalmaz erken kurtul hayatını yaşa :D |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik Ne yapa bilirim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maxaslan Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ilk önce kekemeliği iyi analiz etmek lazım burdaki can alıcı soru şu yanlızken kekelemeden konuşa biliyormusunuz cevabınız evetse sizde yapısal hiç bir kusur yok bunu bilin , ikinci husus yalnızken konuşa biliyorsanız başkasının yanındada ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi