Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2011, 12:54 PM   #5 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: bu kadar çabuk mu? inanılır gibi değil.. :)

merhaba, telkinler dediğiniz gibi kişiden kişiye farklı etkiler gösterebiliyor, bazen bilinçaltı dirençleri kırmak çok zor olabiliyor, kişiler dalgalanmalar yaşayabiliyor, gördüğünüz rüya gerçekten çok önemli bir aşama, ben yaklaşık 2 yıldır bu siteye üyeyim ve benim o vizyonları görebilmem baya zamanımı almıştı =)

şunu söyleyebilirim, etkisini görüyor muyum görmüyor muyum ne kadar sürede iyi olacağım, 1 ay sonra iyi olacak mıyım diye düşünmek hiç bir işimize yaramaz. olan biten herşey bizim kafamızın içinde. Biz duyularımızla, beynimizle, duygularımızla algıladığımız bir dünyanın içerisinde yaşıyoruz. Düşüncelerimizi ve duygularımızı algılarımız şekillendiriyor o da bizim yaşamımıza dönüşüyor. Bilinçaltı, geçmiş olumsuz deneyimler geleceğimizi algılayışımızı çok büyük ölçüde etkiliyor.

Telkinler olumsuz algılamalarımızı ve özbenliğimize zarar veren çıkarımlarımızı, korkularımızı bilinçaltımızdan temizleyerek algılarımızı değiştirmemize yardımcı olan birer araç, yani mucizeyi telkinler yaratmıyor, mucizeyi bizim düşüncelerimiz yaratıyor öncelikle bunu görebilmek lazım.

O yüzden, bu benim kişisel düşüncem ama telkinleri sihirli değnek olarak görmemek lazım, herşey bizde başlayıp bizde bitiyor çünkü en nihayetinde.
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla