04-08-2011, 04:22 AM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Enerji Sapması Alıntı: nfy Nickli Üyeden Alıntı
Evet öncelikle herkese merhabalar.
Neden böyle bir başlıkla başladığımı merak edenler varsa hemen özet geçiyorum. Bir dönem çok inanmıştım pozitif düşüncenin gücüne. Buna dair kitarlar okumuştum. Fakat gördüm ki herkeste çok iyi işleyen bu meret bir tek bende işlemiyor. Arkadaşlarım bir şeyi istiyor ve istedikleri zaman oluyor. Ama ben ne yaparsam yapayım olmuyor. Enerjim mi çok düşün bilemiyorum. Geleceğe mektuplar mı yazmadım, neler yaptım neler. Ama olmuyor arkadaş. Herneyse ay dedim bi kaç bir şey oldu mu yoksa. Yok anacım yine olmadı bu sefer de istediğim şeyler oldu ama olması gerektiği gibi olmadı. Örneğin birinin benden özür dilemesini hatasını anlamasını istedim diyelim. O kişi özür diledi fakat bir mesajı yanlış yazdığı için :D Yani enerjim sapıyor :D Özetle kendimi pozitif düşünmenin gücüne ve zihnimle bir şeyler başarabileceğime inandırmaya çok ama çok ihtiyacım var
sevgiler... | merhaba arkadaşım, bende pozitif düşüncünün gücüne daha doğrusu enerjiye inanan bir kişiyim.. bu konuda inanç sebat sabır çok önemli öncelikle bunu söylemeliyim.. bunun ötesinde kişinin kendini de geliştirmesi gerekiyor.. bunun için sınır ötesi yayınlarından ergun candanın kendini geliştirme metotları adlı kitabını tavsiye ederim.. hani halk arasında kalbi temiz derler ya kötülük düşünmeyen .. bunu gerçekten başarmak gerekir.. bir de istekler hırstan kaynaklanan öfkeden kaynaklanan kinden kaynaklanan istekler olmamalı..sadece büyük ihtiyaçlar ,masum istekler yada daha kişinin kendi kalitesini arttırmak için çabaları olmalıdır.. kendimden örnek vermek istiyorum .. sıfırdan başlamaya alışık olduğumdan :) 3-4 yıl önce boşanma ardından maddi olarak batmış durumdaydım..ve 5 bin lira beni kurtarırdı.. yazın babamlarda kalırız.. bütün yaz her gece tuzlu su - meditasyon enerji yükseltme ve ardından 5 bin lirayı imgeleme ile sayarak çantama yerleştirip bankalara tek tek gidip dağıttım.. ve o kadar emindim ki elimde olduğuna ... yaz bitimi bir şekilde sorunum sona ermişti.. ayrıca düşünüyor ııhh bende hiç olmuyor diyorsunuz..ama eminim oluyordur ve siz farkında değilsinizdir.. ilk bu konulara ilgim başladığında günlük tuttum.. o gün dilediği aklımdan geçirdiğim şeylerden ne kadarı gerçekleştiyse sıcağı sıcağına yazdım.. deneyin sizde göreceksiniz.. enerji sapması diye ifade ettiğiniz şeyi ben istemesini bilemiyoruz diyorum.. bu bende de çok oluyor.. sadece uzun boylu iyi bir erkek arkadaşım olsun dediğimizi varsayalım.. gerçekleştiğinde hoşumuza gitmeyen çok fazla özellikleri olması olası değilmidir.. işte burada imgeleme önemli .. isteğimizi gözümüzün önüne tam anlamıyla getirip yaşayabilmemiz gerekli.. bu durumda yine başa dönüyoruz.. önce kendimizi geliştireceğiz.. duru görü yeteneğimi geliştirmek için hala daha yattığımda kırmızı araba deyip gözümün önüne getirmeye daha sonra koltukları siyah olsun plakası bilmem ne olsun gibi detayları imgelemeye çalışırım.. hatta ince kum dolu bir kutum vardır.. bu çalışmalrı onunlada yaparım.. ve işin en önemlisi kimse hakkında olumsuz bir şey söylememeye söylememin ötesinde düşünmemeye çalışırım.. çevremde kimse benim ağzımdan küfür kaba bir söz ilenti duymaz.. çünkü bunların bir şekilde bana negatif enerji olarak döneceğine ve olumsuzluklar yaşayacağıma inanırım.. bilmiyorum doğru yanlış.. ama şu an kendimi son derece iyi hissediyorum.. düşünün tek bir öğretmen maaşıyla istanbulda kız okutuyorum.. yanımdada ilköğretimde okuyan oğlum var.. ama yaşam standartlarımız çok iyi.. oğlum tüm kış yüzme kurslarına basket kursuna katıldı.. kızım ayrı eve çıktı istanbul gibi bir yerde .. ama hep sıkıldığım zaman bir şekilde yardımıma koşulduğuna inanıyorum.. ne zaman sıkılsam yukarıya bakarak (sahiden bakıyorumda şakasına:P) yaa bir öğrenci gönderecektiniz noldu diyorum pat karşıma çıkıyor o gün yada bir kaç gün sonra:) kimlik kaplatmaya giriyorum tezgahtar oğluna özel öğretmen arıyor oluyor.. inanmak kendini temiz tutmak ve kendini geliştirmenin önemli olduğuna inanıyorum.. bunlarda çaba ile oluyor :) ben hoşnutum ama yolum daha çookk uzun öğreneceğim çok şey var.. atakan beyin telkin cdlerini buldum bu da benim için büyük bir şanstı.. kendini geliştirmek isteyenlere harika bir destek :) sevgiler...
__________________ DÜNYAMDA HERŞEY İYİ GÜZEL VE TAM |
| |