04-08-2011, 07:04 AM
|
#3 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Enerji Sapması Alıntı: nfy Nickli Üyeden Alıntı
Evet öncelikle herkese merhabalar.
Neden böyle bir başlıkla başladığımı merak edenler varsa hemen özet geçiyorum. Bir dönem çok inanmıştım pozitif düşüncenin gücüne. Buna dair kitarlar okumuştum. Fakat gördüm ki herkeste çok iyi işleyen bu meret bir tek bende işlemiyor. Arkadaşlarım bir şeyi istiyor ve istedikleri zaman oluyor. Ama ben ne yaparsam yapayım olmuyor. Enerjim mi çok düşün bilemiyorum. Geleceğe mektuplar mı yazmadım, neler yaptım neler. Ama olmuyor arkadaş. Herneyse ay dedim bi kaç bir şey oldu mu yoksa. Yok anacım yine olmadı bu sefer de istediğim şeyler oldu ama olması gerektiği gibi olmadı. Örneğin birinin benden özür dilemesini hatasını anlamasını istedim diyelim. O kişi özür diledi fakat bir mesajı yanlış yazdığı için :D Yani enerjim sapıyor :D Özetle kendimi pozitif düşünmenin gücüne ve zihnimle bir şeyler başarabileceğime inandırmaya çok ama çok ihtiyacım var
sevgiler... | Pozitif düşünce deyince akla hemen olmasını istediğimiz şeyler gelir ve dolayısıyla da istediklerimiz olmadığında bu tarz yargılara varırız; işin teorisini çözdüğümüz halde bile bizim bile çok sık yaşadığımız bir durumdur.
Evrene yaydığımız enerji, sadece bilincimizle istediğimiz şekilde değil, bilinçaltının da katılımıyla oluşur. Şöyle ki, aslında istediklerimiz değil, elde edeceğimize endişesiz ve şüphesiz İNANDIKLARIMIZ gerçekleşir. Dolayısıyla, aslında sizin de "istedikleriniz" yani inandıklarınız gerçekleşiyor. Son cümle zaten herşeyi çok net açıklıyor. "kendimi pozitif düşünmenin gücüne ve zihnimle bir şeyler başarabileceğime inandırmaya çok ama çok ihtiyacım var"... Siz zaten inanmadığınız için o enerjiyi oluşturamıyor ve maddesel çekimi yaratamıyorsunuz :) Oysa ki, olacağına garanti gözüyle baktığınız tüm negatif- pozitif şeyler de gerçekleşiyor.
İnanmak için, arkadaşımızın da dediği gibi küçük şeylerle başlayın. Komik gelebilecek kadar küçük şeyler... Ben ev yemeğiyle başlamıştım mesela Sürekli dışardan yemek sipariş etmek zorunda olduğum bir dönemdi ve ev yemeği istemiştim. Akşama, hiç samimiyetimin olmadığı alt komşum, sen yeni taşındın şimdi yemek de yapamıyorsundur diyerek nefis bir ev yemeği getirmişti. Bunun heyecanı bir güven zemini hazırlamış, o dönem boğazıma çok düşkün olduğum için bunu su böreğiyle devam ettirmiştim Bu küçük şeyler gerçekleştikçe, kademe kademe daha büyüklerini isteme cesareti geliyor insana. :)
Dediğim gibi, öncelikle bunlarla başlayın ve inanç kalıplarınızı da değiştirmeye çalışın lütfen. Gelişmeleri de merakla bekliyoruz. Sevgiler.
__________________ Sevgiyle ve güvenle... :) |
| |