Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Enerji Sapması

Forum ve Tanışalım Enerji Sapması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet öncelikle herkese merhabalar. Neden böyle bir başlıkla başladığımı merak edenler varsa hemen özet geçiyorum. Bir dönem çok inanmıştım pozitif düşüncenin gücüne. Buna dair kitarlar okumuştum. Fakat gördüm ki herkeste çok iyi işleyen bu meret bir tek bende işlemiyor. Arkadaşlarım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Enerji Sapması

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-08-2011, 01:26 AM   #1 (permalink)
nfy

Tesekkür: 2
2 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nfy is an unknown quantity at this point
Standart Enerji Sapması

Evet öncelikle herkese merhabalar.
Neden böyle bir başlıkla başladığımı merak edenler varsa hemen özet geçiyorum. Bir dönem çok inanmıştım pozitif düşüncenin gücüne. Buna dair kitarlar okumuştum. Fakat gördüm ki herkeste çok iyi işleyen bu meret bir tek bende işlemiyor. Arkadaşlarım bir şeyi istiyor ve istedikleri zaman oluyor. Ama ben ne yaparsam yapayım olmuyor. Enerjim mi çok düşün bilemiyorum. Geleceğe mektuplar mı yazmadım, neler yaptım neler. Ama olmuyor arkadaş. Herneyse ay dedim bi kaç bir şey oldu mu yoksa. Yok anacım yine olmadı bu sefer de istediğim şeyler oldu ama olması gerektiği gibi olmadı. Örneğin birinin benden özür dilemesini hatasını anlamasını istedim diyelim. O kişi özür diledi fakat bir mesajı yanlış yazdığı için :D Yani enerjim sapıyor :D Özetle kendimi pozitif düşünmenin gücüne ve zihnimle bir şeyler başarabileceğime inandırmaya çok ama çok ihtiyacım var
sevgiler...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nfy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2011, 04:22 AM   #2 (permalink)
Teğmen

caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Enerji Sapması

Alıntı:
nfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden böyle bir başlıkla başladığımı merak edenler varsa hemen özet geçiyorum. Bir dönem çok inanmıştım pozitif düşüncenin gücüne. Buna dair kitarlar okumuştum. Fakat gördüm ki herkeste çok iyi işleyen bu meret bir tek bende işlemiyor. Arkadaşlarım bir şeyi istiyor ve istedikleri zaman oluyor. Ama ben ne yaparsam yapayım olmuyor. Enerjim mi çok düşün bilemiyorum. Geleceğe mektuplar mı yazmadım, neler yaptım neler. Ama olmuyor arkadaş. Herneyse ay dedim bi kaç bir şey oldu mu yoksa. Yok anacım yine olmadı bu sefer de istediğim şeyler oldu ama olması gerektiği gibi olmadı. Örneğin birinin benden özür dilemesini hatasını anlamasını istedim diyelim. O kişi özür diledi fakat bir mesajı yanlış yazdığı için :D Yani enerjim sapıyor :D Özetle kendimi pozitif düşünmenin gücüne ve zihnimle bir şeyler başarabileceğime inandırmaya çok ama çok ihtiyacım var
sevgiler...

merhaba arkadaşım, bende pozitif düşüncünün gücüne daha doğrusu enerjiye inanan bir kişiyim.. bu konuda inanç sebat sabır çok önemli öncelikle bunu söylemeliyim.. bunun ötesinde kişinin kendini de geliştirmesi gerekiyor.. bunun için sınır ötesi yayınlarından ergun candanın kendini geliştirme metotları adlı kitabını tavsiye ederim.. hani halk arasında kalbi temiz derler ya kötülük düşünmeyen .. bunu gerçekten başarmak gerekir.. bir de istekler hırstan kaynaklanan öfkeden kaynaklanan kinden kaynaklanan istekler olmamalı..sadece büyük ihtiyaçlar ,masum istekler yada daha kişinin kendi kalitesini arttırmak için çabaları olmalıdır.. kendimden örnek vermek istiyorum .. sıfırdan başlamaya alışık olduğumdan :) 3-4 yıl önce boşanma ardından maddi olarak batmış durumdaydım..ve 5 bin lira beni kurtarırdı.. yazın babamlarda kalırız.. bütün yaz her gece tuzlu su - meditasyon enerji yükseltme ve ardından 5 bin lirayı imgeleme ile sayarak çantama yerleştirip bankalara tek tek gidip dağıttım.. ve o kadar emindim ki elimde olduğuna ... yaz bitimi bir şekilde sorunum sona ermişti.. ayrıca düşünüyor ııhh bende hiç olmuyor diyorsunuz..ama eminim oluyordur ve siz farkında değilsinizdir.. ilk bu konulara ilgim başladığında günlük tuttum.. o gün dilediği aklımdan geçirdiğim şeylerden ne kadarı gerçekleştiyse sıcağı sıcağına yazdım.. deneyin sizde göreceksiniz.. enerji sapması diye ifade ettiğiniz şeyi ben istemesini bilemiyoruz diyorum.. bu bende de çok oluyor.. sadece uzun boylu iyi bir erkek arkadaşım olsun dediğimizi varsayalım.. gerçekleştiğinde hoşumuza gitmeyen çok fazla özellikleri olması olası değilmidir.. işte burada imgeleme önemli .. isteğimizi gözümüzün önüne tam anlamıyla getirip yaşayabilmemiz gerekli.. bu durumda yine başa dönüyoruz.. önce kendimizi geliştireceğiz.. duru görü yeteneğimi geliştirmek için hala daha yattığımda kırmızı araba deyip gözümün önüne getirmeye daha sonra koltukları siyah olsun plakası bilmem ne olsun gibi detayları imgelemeye çalışırım.. hatta ince kum dolu bir kutum vardır.. bu çalışmalrı onunlada yaparım.. ve işin en önemlisi kimse hakkında olumsuz bir şey söylememeye söylememin ötesinde düşünmemeye çalışırım.. çevremde kimse benim ağzımdan küfür kaba bir söz ilenti duymaz.. çünkü bunların bir şekilde bana negatif enerji olarak döneceğine ve olumsuzluklar yaşayacağıma inanırım.. bilmiyorum doğru yanlış.. ama şu an kendimi son derece iyi hissediyorum.. düşünün tek bir öğretmen maaşıyla istanbulda kız okutuyorum.. yanımdada ilköğretimde okuyan oğlum var.. ama yaşam standartlarımız çok iyi.. oğlum tüm kış yüzme kurslarına basket kursuna katıldı.. kızım ayrı eve çıktı istanbul gibi bir yerde .. ama hep sıkıldığım zaman bir şekilde yardımıma koşulduğuna inanıyorum.. ne zaman sıkılsam yukarıya bakarak (sahiden bakıyorumda şakasına:P) yaa bir öğrenci gönderecektiniz noldu diyorum pat karşıma çıkıyor o gün yada bir kaç gün sonra:) kimlik kaplatmaya giriyorum tezgahtar oğluna özel öğretmen arıyor oluyor.. inanmak kendini temiz tutmak ve kendini geliştirmenin önemli olduğuna inanıyorum.. bunlarda çaba ile oluyor :) ben hoşnutum ama yolum daha çookk uzun öğreneceğim çok şey var.. atakan beyin telkin cdlerini buldum bu da benim için büyük bir şanstı.. kendini geliştirmek isteyenlere harika bir destek :)
sevgiler...
Alt 04-08-2011, 07:04 AM   #3 (permalink)
Moderator

Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of

Alıntı:
nfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgiler...
Pozitif düşünce deyince akla hemen olmasını istediğimiz şeyler gelir ve dolayısıyla da istediklerimiz olmadığında bu tarz yargılara varırız; işin teorisini çözdüğümüz halde bile bizim bile çok sık yaşadığımız bir durumdur.

Evrene yaydığımız enerji, sadece bilincimizle istediğimiz şekilde değil, bilinçaltının da katılımıyla oluşur. Şöyle ki, aslında istediklerimiz değil, elde edeceğimize endişesiz ve şüphesiz İNANDIKLARIMIZ gerçekleşir. Dolayısıyla, aslında sizin de "istedikleriniz" yani inandıklarınız gerçekleşiyor. Son cümle zaten herşeyi çok net açıklıyor. "kendimi pozitif düşünmenin gücüne ve zihnimle bir şeyler başarabileceğime inandırmaya çok ama çok ihtiyacım var"... Siz zaten inanmadığınız için o enerjiyi oluşturamıyor ve maddesel çekimi yaratamıyorsunuz :) Oysa ki, olacağına garanti gözüyle baktığınız tüm negatif- pozitif şeyler de gerçekleşiyor.

İnanmak için, arkadaşımızın da dediği gibi küçük şeylerle başlayın. Komik gelebilecek kadar küçük şeyler... Ben ev yemeğiyle başlamıştım mesela Sürekli dışardan yemek sipariş etmek zorunda olduğum bir dönemdi ve ev yemeği istemiştim. Akşama, hiç samimiyetimin olmadığı alt komşum, sen yeni taşındın şimdi yemek de yapamıyorsundur diyerek nefis bir ev yemeği getirmişti. Bunun heyecanı bir güven zemini hazırlamış, o dönem boğazıma çok düşkün olduğum için bunu su böreğiyle devam ettirmiştim Bu küçük şeyler gerçekleştikçe, kademe kademe daha büyüklerini isteme cesareti geliyor insana. :)

Dediğim gibi, öncelikle bunlarla başlayın ve inanç kalıplarınızı da değiştirmeye çalışın lütfen. Gelişmeleri de merakla bekliyoruz. Sevgiler.
Alt 04-08-2011, 12:57 PM   #4 (permalink)
nfy

Tesekkür: 2
2 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nfy is an unknown quantity at this point

Tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim:)
Bunlara uyacağım bakalım sonuçlar nasıl olacak. Umarım başardığımı gördükçe "ben de yapabiliyormuşum ya" diyebilirim :)
nfy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2011, 01:50 PM   #5 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 142
30 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
busesu is an unknown quantity at this point

arkadaşlar şu günlerde benimde içimde tutmak istemediğim ama bir türlü atmayıda başaramadığım kıskançlık gibi olumsuz duygularım var ve ben bundan hiç hoşnut değilim yaşam kalitemi etkilyor lütfen bunula ilgili olumlama örneği yazarmısınız gerçekten çok ihtiyacım var..
busesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2011, 04:16 PM   #6 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bence kıskançlıkla başa çıkmak için en iyi yol başkalarının sahip olup da senin sahip olamadığın şeyler için üzülmektense sahip oldukların için ne kadar şanslı olduğunu düşünmek ve bunu kendine söylemektir.

İyi günler...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2011, 07:03 PM   #7 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

insanlar neden kıskanır hiçç anlamış değilimm.

neseki sen yinee söleyebiliosun ifade edebiliosun o yüzden bence senin durumuna kıskançlık denmezzzz .
içindee iyilik varkii burda cesaretle yazabiliosunn

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2011, 07:56 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough

normalde pek değilimdir ama bu ara ben de çok boğuşuyorum kıskançlıkla...çok eğlenen kızlı erkekli arkadaş gruplarını kıskanıyorummm mezun olup da yollarını çizen, yurtdışında burs kazanıp da yüksek lisansa gidenleri kıskanıyorum... erkeklerden sevgi gören ilgi gören kadınları kıskanıyorumm mutlu çiftleri kıskanıyorummm kıskanıyorum da kıskanıyorumm :(
Alt 04-08-2011, 09:49 PM   #9 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Roxieciğiiim eminim senin de sahip olduklarını kıskanan çok kişi vardır. Ama o kıskançlık duygusu ah o kıskançlık duygusu hiçbir zaman iyi değil. Ne zaman ben de kendimi benzer duygular içinde bulsam hemen cümlelerimi pozitif yönde değiştirmeye çalışıyorum, çünkü kıskançlık insanı mutsuz etmekten başka bir işe yaramıyooor... :D

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2011, 10:01 PM   #10 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 44
55 Mesajinıza toplam 157 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
merhaba55 is an unknown quantity at this point

berbat bir duygu ama herkeste hatta hayvanlarda dahi olan bir duygu
merhaba55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks