Konu: Merhabaaa
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2011, 09:57 PM   #8 (permalink)
kuzeygüney
Teğmen

Tesekkür: 124
124 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuzeygüney will become famous soon enoughkuzeygüney will become famous soon enough
Standart Cevap: Merhabaaa

Alıntı:
cixili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba. hoş geldiniz foruma. istemek başlamanın yarısıdır aslında. kilo probleminiz varmış. içinizi ferah tutun hallolacak şeyler bunlar. benim mera ettiğim acaba diyet kısmını kendi başınıza bazı yöntemleri uygulayarak mı yaptığınız. kısaca şunu yememeliyim bundan vazgeçtim gibi kendinizi sıkıcı tarzda bir diyet miydi? eğer böyleyse stresli bir süreci içine alan program uygulamışsınız. bu da sizi daha çok yemeye itiyor. çoğu uzamanın klasik uyulattığı ama diyet ardından direk kilo aldıran bir program. yani bünye ters tepiyor. sıkışık bir durumun hemen ardından daha dizginleneyemeyen bir sürece sürüklüyor bence.

acaba yiyerek zayıflatan bir uzmandan yardım aldınız mı? mesala DR. gürkan kubilay bunu yapıyor. eğer kilo probleminiz sizin ruhsan yönünüzü aşırı derece de olumsuz etkiliyorsa bence hemen yardım almalısınız. sanırım gürkan beyin yeri istanbulda. ama hayata bir defa geliyorsunuz , hayatınız bu problemin çözülmesiyle sonuca ulaşacaksa bence hiç düşünmeden 1-2 gününüzü kendinize ayırıp görüşmeye gitmeniz.

iyi günler.
merhaba benim kilo veremememin sebebi psikolojik.
Yoksa dr diyetisyen uzun zaman denemiş bir insanım.
kendime olan güvensizğimden belkide anlamsız bir ümitsizlikten.
çekirdek inançlarım var bazılarını tespit ettim çocukluktan gelen..
Kırabilirsem yolumdaki çalı çırpı, taş bent neyse kaldıracağım bekliyorum dört gözle.
kuzeygüney isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla