Cevap: TELKIN DIN LE ME YEN LER Merhaba bu aralar ilgim başka konulara kaydığı için pek sık ve düzenli dinlemiyorum telkinleri. Evet daha önce dinlediğimde telkinlerin faydasını gördüm. Telkinleri bıraktığımda eski halime bir geri dönüş olmadı. Yani sıfır noktasına dönmedim. Çünkü değişimin farkına vardım. Bu süreçte birşeyler öğrendim. Aslında cevapları hem içimde hem de dışımda yani okuduklarımda, dinlediklerimde buldum. Bana göre öğrenmeye ve değişmeye açık, değişime gerçekten istekli kimseler ulaştıkları noktalarda kendilerini koruyabiliyor. Her insanın enerjisinin düştüğü zamanlar olabilir. Ama bir kere ayağa kalkmayı öğrendiğimizde her zaman geldiğimiz en son noktaya ulaşabiliriz. Çünkü yolunu öğrenmişssindir. Telkinlerin çok faydalı birer araç olduğunu düşünmek gerek. Ama bazı şeyler sadece telkin dinlemekle olmuyor. Telkinler bir adım bunun dışında ben olmak istediğim düzeye hale ulaşmak için hala birşeyler okuyorum, çeşitli araştırmalar ve alıştırmalar yapıyorum. Bence diğer önemli bir konuda da insanın hedefi olması. Benim hedefim olduğum durumu her zaman daha iyiye taşımak. Bu genel hedefim. Bunun dışında küçük ve daha kısa sürelerle gerçekleştirebileceğim hedeflerimde oluyor. |