Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2011, 01:50 AM   #15 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:)

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kesinlikle yaradana sığınmak iyi bir çözüm :D Çünkü korku sadece senin zihninde. Ama dua etmen, Allah'a sığınman iyi bir çözüm olabilir. İlahi bir gücün koruması altında olduğunu bilmesi, insana büyük bir huzur verir. Bu korkunu da böylelikle yavaş yavaş aşmış olursun :)
Haklısın Juger bazen sadece gözlerini kapatıp Yaradanı düşünmek ve ondan yardım istemek çok güzel bir rahatlık hissi veriyor insana...Ben genellikle herkes yattıktan sonra geceyarısı balkona çıkıyorum ve o soğukta gecenin bir yarısı ağaçta yüzlerce kuşun cıvıltısını duyuyorum ve bunun gelmiş geçmiş en güzel meditasyon müziği olduğuna iddaya girebilirim hele bugünlerde gökyüzünde pırıl pırıl bir dolunay ona inat gecenin sessizliği ve karanlığı birde onu delen kuş cıvıltıları deymeyin keyfime...sonuç rahatlamış bir zihin duanın verdiği rahatlık vee o keskin soğuğa rağmen bir an bile susmadan cıvıldayan kuşlar ne de çok öğrenecek şeyimiz var aslında tüm yaratılanlardan....
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla