| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
House ve Hayaller ve Yöntemler....:)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı Sevindim canım :)) Çekim yasası olmasın tüm bunlar Valla öyle kuzeygüney herşeyi biz çekiyoruz esasında ama bak ufak bir yanlış anlaşılmanın sonucu hayırlı olabiliyor hemen hatamı buldum belkide buna vesileydi bu durum süper oldu bence ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Valla öyle kuzeygüney herşeyi biz çekiyoruz esasında ama bak ufak bir yanlış anlaşılmanın sonucu hayırlı olabiliyor hemen hatamı buldum belkide buna vesileydi bu durum süper oldu bence ama uçak neden bende böle bir etki yapıyoki ya? bak taktım şimdi :S
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011
Tesekkür: 124
124 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Vardır bir nedeni lakin bilirim ki çözersin sen.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Kesinlikle yaradana sığınmak iyi bir çözüm :D Çünkü korku sadece senin zihninde. Ama dua etmen, Allah'a sığınman iyi bir çözüm olabilir. İlahi bir gücün koruması altında olduğunu bilmesi, insana büyük bir huzur verir. Bu korkunu da böylelikle yavaş yavaş aşmış olursun :) |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() house yazını okudum.. allah herşeyi gönlüne göre versin ya da hayırlısı olsun diyelim... juger kusura bakma lütfen hayırlısı olsunu sevdim açıkçası.... cidden önceden hiç sevmezdim..... house ben de yazını okuduktan sonra şunun farkına vardım.. abi ben bir ara hayallerimi kaybettim... gerçekten.. eğer zamanın varsa anlatayım; öncelikle ben çok üretici bir insanım özellikle kendimi övmek için söylüyorum, yaşım 29 ve hali hazırda 2 tane yazdığım ve bir tane yazmakta olduğum ama bir yıl önce yazmayı bıraktığım bir romanım var... 1 tane şiir kitabım var.. 2 tane birisi toefl için bir tanesi genel ingilizce için hazırladığım ingilizce kitabım.. var... ama ben geçmişte bir süre ilginç bir dönem yaşadım... herşeyden özellikle kendi ailemden, çevremden toplumdan ve sevdiğim o zamanki kadından aradığım güveni bulamadım hatta aşağılanma ve dışlanma gördüm sürekli.. kimsenin beni anlamadığını hayallerimin kimse için bir şey ifade etmediğini gördüm..hatta insanların muhammeti muhammet yapan şeylerden taviz vererek sevmek ve kabullenmek istediklerini anladım.bu arada muhammet benim. hatta bir aralar o kötü düşüncenin yani özkıyım düşüncesinin yakınlarındaydım.. ve bir gece karar verdim ve ertesi gün sisteme eklemlendim.. kötü mü oldu hayır olmadı şuan güzel bir işim var... çalıştığım yerde çok seviliyorum, öğrencilerim beni çok sever, müdürüm beni çok sever vesaire... ama ben şimdi düşününce hayallerimi unuttum... ben gerçekten hayallerimi unuttum....hatta başkalarının hayalleri için çalışıyor ve allahın izniyle olduruyorum... amacim dilbilim yüksek lisansı yapmaktı yurt dışında ama şimdi yaşım 29 oldu vesaire.... hala bir gün kendi üniversitemi açıp ders vermek gibi bir amacım.. var.. ama hayallerimden de soğudum... şuan özellikle bir hayalim yok.... hayallerimi yeniden nasıl keşfedeceğim...bilmiyorum....bir de şuan konyada yaşıyorum.. ama neden konyada olduğumu da yeni öğrendim.. başkasının hayatını güzelleştirmek için burdaymışım.. yani bizim müdürümüz moralmen ve psikolojik olarak çökmüştü.. ona yeniden hayallerini eşini çocuğu anımsattım.. artık daha mutlu daha kararlı.. ve ben de şimdi konyaya alıştım... ama benim artık bir hayalim yok.... yardımcı olabilecek her arkadaşa şimdiden sevgilerimi sunuyorum ama lütfen klasik yaşam güzel hayal kurdukça varız gibisinden tekdüze kalıplaşmış tümceleri art arda sıralamayalım...tekrar etmek gerekirse.. yazın için sağol house benim yazdığımla ilgili yanıt verecek arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum... akıl akıldan üstündür.......iyi dakikalar hepinize
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011
Tesekkür: 124
124 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Muhammed hayallerin seninle hiç bir yere gitmemişler ki.. Az önce anlattığın şeyler hala senin olan, sana ait şeyler.. Sadece bir odanın ışığını kapatıp diğerine geçtiğini düşün.. Elbette ki yeni odadaki her şeyi görecek orayı biraz unutacaksın. Tekrar döndüğünde tek tek her şeyi eskisi gibi anımsayacaksın Bu kararlarının arkasında neler olduğunu düşün.. Ve bu kararlarını sürdürmen de... Kabul görmek mi, kazanç sağlamak mı, sevilmek mi, birilerine yardım etmek mi, yarı yolda bırakma korkusu mu? Sonra bu durumda kalmanın sana sağladığı ikincil üçüncül kazançlar(hani başta söylemeyiz bunları ama düşününce aslında şöyle şöyle avantajımda var dediklerimiz, bazen kendimize bile itiraf edemediklerimiz) Sebep ve sonuç zihninde tam şekillendikten sonra kendine ne kadar istediğinden önce!!!.. Muhammedi muhammed yapan şeyleri sor.. Bunları yapmazsan ileri de derin üzüntü yaşayabileceğini, çocuklarına bak ben bunu çok istemiştim ama yapamamıştım gibi anlatabileceğin bir şey olup olmadığını.. Mevcut durum genel olarak tatmin edici düzeyde ise, herkesin rahatı yerinde ise "Rahatlık alanı" oluşturur. Yaşadığın sadece rahatlık alanına geçmiş olman ve hayallerini imajine etmekten bir süredir uzak olman.. Yaş falan egonun seni bastırdığı şey.. Hatta şu anda bu işi yapmanda egonun getirisi.. Ailen, sevdiklerin için belki de somut bir şeyler görmek istediler, düzen istediler ve bugün ki iş yaşamın doğdu.. Ve sen direnmek yerine hayallerinin peşinden koşup bir süre de düzeni, maddi kazançları ertelemek yerine bunu seçtin.. Benim yazdıklarımın tamamı varsayım Belki de alakasız şeyler yazmışımdır. Maksadım bazı şeyleri duyumsaman.. Akıllı bir bireysin, hayallerin için yeterlisin ve hak ediyorsun istediğin başarıyı yakalamayı.. Sadece hatırlaman gerek unuttuklarını değil bir süredir imajine etmediklerini.. Bu kitaplar senin için.. Yaratıcı imgelemeyi okumadıysan mutlaka okumalısın bence. Okuduysan 2. bir kere.. Rezonans Kanunu- İsteklerin Yönetimi de çok iyi bir kitap Işığı arayanların karanlık yanı da çok iyi bir kitap bak ön kapağında ne yazıyor "Gücünüze, yaratıcılığınıza, parlaklığınıza ve hayallerinize yeniden sahip çıkabilirsiniz" Sevgiler.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) | |
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
çok teşekkür ederim kuzeygüney... dediklerin varsayıların gerçekten doğru... ben de bu aralar kendim ve geçmişim üzerine düşünüyorum.. çekirdek inancımı ortaya çıkarmak ve yenmek istiyorum.. ama temelinde baba var sanırım... küçükken daha çocukken... aşırı başarılı olduğum halde bir kere bile aferin denilmemiş bir çocuk var.... sürekli maddi sorunlardan dolayı şiddet görmüş anne ve çocukları var... düşünüyorum şimdi... mesela ben asla kendimi yeterli görmem.. belki bir konuda herşeyi en iyi ben de yapsam yeryüzünde hep böyle eksik yapıyorum kaygısı var insanlar beğenmeyecek kaygısı var.. hatta öyleki övgüyü bile sevmem... bunlar üzerien odaklanmalıyım... çok teşekkürler.. hepimiz hepimizleyiz umarım güzel şeyler olur...
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... | |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
house teşekkür ederim, çok incesin dediklerin doğru gerçekten doğru bu arada hiç bir kitabım da basılmadı.. çünkü her kitabımı 15 kere yeniden yazsam da bir sınıfta öğrencilerin ağzını açık bırakıp kalsamda adam ne ingilizce biliyor ve ne güzel anlatıyor deseler de kendimde hep bir eksiklik hissediyorum.. çok ilginç ben bir dil kursu hocasıyım ve geçen sene ders verdiğim öğrencilerimden biri bugün geldi ve dediki "hocam sırf sizi görmek için geldim, ben ne lise ne üniversite hocalarımı bir kere bile ziyaret etmedim ya da bu kadar şey öğrenmedim" ama nasıl biliyim kendimi mahçup hissediyorum ve sanki anlattığı kişi ben değilmişim gibi geliyor... eft ve ayna tekniğini, kalem kaıt olayını yapacağım zaten bu aralar içimde bir kıpırdanma olduğu için sizlerle paylaşıyorum.. bu arada bu dediklerini sen örneklerle açıklar mısın eminim internette vardır ama senin ağzından duymak bana güven verecek... bundan dolayı house.. tüm arkadaşlara teşekkürler....
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı Sevindim canım :)) Çekim yasası olmasın tüm bunlar Valla öyle kuzeygüney herşeyi biz çekiyoruz esasında ama bak ufak bir yanlış anlaşılmanın sonucu hayırlı olabiliyor hemen hatamı buldum belkide buna vesileydi bu durum süper oldu bence ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi