Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2011, 09:19 PM   #30 (permalink)
omer9035
Teğmen

Tesekkür: 33
53 Mesajinıza toplam 127 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
omer9035 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin

Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benle aynı yaştasın ömer :))
peki neden böyle düşünüyorsun ? en azından başına gelen olumsuz şeyleri kendin çektiğinin farkındasın.
Neden kendine değer vermiyosun ?
sebebi çok açık aslında bunun sebebi kesinlikle ailem bunu suçlamak olsun diye yapmıyorum sorunlarımın üstüne düşünüyorum babam geçmişten beri beni hep yargılıyor her konuda bana sanki suçluymuşum gibi davranıyor değer vermiyor benimle diyalog kurmuyor mizacı farklı benim fikirlerimi önemsemiyor sadece suçluyor bunu sadece ben söylemiyorum yakın akrabalarımızın da dikkatini çekmiş senden adam olmaz falan felan hep aynı cümleler senelerdir hiç değişmez ama bu sadece bir etmen sabit fikirli insanlar vardır ya bizimkiler onlardan uysal ve kvagacı bir insan olmamama rağmen sürekli benimle atışma sebebi arıyorlar çevremde fazlasıyla taktir görmeme rağmen kendi ailemden destek ve sevgi göremiyorum ama onları suçlamıyorum onlar da atalarından öyle görmüşler öyle yetişmişler sonuçta her aile evladı için en iyisini ister neyse sonuç olarak özgüvensizliğim olumsuzluğum sebebinin bir etmeni de budur
omer9035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla