Alıntı:
mutluuu Nickli Üyeden Alıntı
Okudum, başardıklarından dolayı tebrik etmek istiyorum seni ancak hala yolun başında olduğunu düşündüm kişisel gelişim ve farkındalık yolu uzun ve ve bu yolda öğrencilik asla bitmiyor sen de bitirdim deme sakın "ben oldum" dersen kazandıklarının üzerine eklemen gecikebilir. Hala egonun etkisin de olduğunu görüyorum Bende Atakan beyle ve abdullah beyle çok verim aldığım çalışmalar yaptım çekirdek inanç ve ve subliminal telkin çalışmaları yaptım uzun süre, gerçekten ciddi fayladalarını gördüm. Sende de işe yaramış görünüyor ancak babanla ilgili halletmen gereken bir öfke meselen var yer yer egon konuşuyor gibi geldi bana öfke çalışmaları yapmalı belki biraz daha güvensizlik, değersizlik korkuların üzerine meditasyonlar yaparak çalışmalısın ayrıca ho'oponopono ile destekleyebilirsin tüm bu çalışmalarını. Yürüyeceğin yol uzun başardıkların için tekrar kutluyorum seni.. Sevgiyle.. |
Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için bir önceki cevabımda belirttim fakat hiçbir şekilde öfkeli değilim güvensiz de değilim değersizlik korkum hiç yok
Tekrar teşekkür ederim.. Sevgilerimle...