Alıntı:
onLy Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle iyi aksamlar. kendimi tanıtayım 15 yaşında 185 boyunda 63 kiloda bir gencim.
benim sorunum kavga edememek . aslında kavgadan korkmuyorum veya kavgada alıcağım hasardan. birçok kez kavgayla burun buruna geldim sonuna kadar atarımı yaptım ama bir türlü olmadı.kavga kötü birsey diyeceksiniz ama bunu yaşayarak öğrenmek istiyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum |
Aslinda hergün kavga ediyoruz bunun bilincinde degiliz..
Olumlu düsünebilmek icin kavga ediyoruz..
Basarili olabilmek icin kavga ediyoruz..
Iyi isler basarabilmek icin kavga ediyoruz..
Belkide kavga icin bunlar bir sebep degil ama öyle...
Hayat zaten seninle kavga icinde.. Bunu olumsuzluk icin demiyorum..
Kavga kelimesinin acilimini yaparsak, caba, ugras, gösteri, basari azmi ve istegi, yapma, eylem gibi devamini getirebiliriz...
Bu yönden bakarsan belkide sanirim biraz olsun farkli düsünürsün..
birde üstüne dayak atma ve dayak alma ile de ugrasma yoluna girme derim only kirik kol - kirik bacak ve üstüne üstelik mor bir göz tecrübe edinmen icin gereksiz bir acidan ibaret olacaktir
Ha aklima gelmisken, ben kendimde bunu tespit ettim, senin icinde belki iyi olur..
Görünüs itibari ile benimle kimse kolay kolay bilincli sekilde üstüme gelerek kötü bir kelime / söz konusmuyor.. Kimse laf atmiyor, yada kavga girisiminde bulunmuyor, dogal olarak eminim bayan oldugun icin diceksin ama bayanlar arasinda da bu böyle..
Dayak yeme yada atma fasli daha cook kendini güvensiz hisseden ve bunu dis dünyasinada yansitandadir.. Kendinden emin olmayan ve kendi ile barisik olmayanlardadir..
Dik yürüyen birine asla kolayca laf atamazsin.. Yüzü gülen birine asla kolayca kötü söz söyliyemezsin.. Güzel konusan birine asla cahilane hitaplarda bulunamazsin..
Yani demek istedigim eger buna benzer vasiflar biraz olsun varsa bir insanda kolayca (istisnalar haric) ezilmez ezmezde..
Tabii yinede sen bilirsin