Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2011, 06:46 PM   #4 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: Sigara Nasıl Bırakılır?

Herkese merhaba,

Çağın illeti Sigara.Ne yazık ki ülkemizde pek çok insan bırakmak istiyor ama bırakamıyor.Sebebi öncelikle kesin kararlı değiller.Eğer kesin olarak bitirmek bırakmak isteseler bırakabilirler ki bunda da çelik gibi bir irade lazım.Bunu az da olsa kendi başlarına başarabilenlere rastlıyoruz.Sevindirici birşey.

Bunu ticarete döken pekçok uyanık bu yönde açtığı sigara bıraktırma merkezleri!(Sözün ona) ile insanların ceplerini inceltip kendi ceplerini kalınlaştırıyorlar.

Hiç sigara içmediğiniz zaman vücut nikotinden tamamen arınıyor ve nikotine bağımlılık diye birşey asla yok.

Sigaraya sadece duygusal olarak bağımlısınız.Bu bir çeşit hipnoz gibi birşey.
Günlük sigara içme rutinlerinizi inceleyin,ne zamanlar ve ne gibi şeylerle kimlerle sigara içtiğinizi düşünün.O zaman sorunun çözümünün nerede olduğunu kolaylıkla bulacaksınız.

Eğer nikotin bağımlısı olduğunuzu düşünüyorsanız şunu yapın.
Sigarayı için ve ardından size sigarayı isteten bir sahneyi düşünün ;
(Örneğin rakı balık, yemek sonrası,sex sonrası,sevdiğiniz bir manzara,veya canınızı sıkan bir durum,size bunlardan hangisi daha aşırı sigara içme isteği uyandırıyorsa)
Nikotin ihtiyacınız olmamasına rağmen eliniz sigaraya gidecektir.Sigara içme isteğinizin etrafındaki bu verileri sona erdirmeden sigarayı gerçek anlamda bırakabilmenizin tek yolu çelik gibi bir iradeye sahip olabilmektir.

O yüzden kendinizi bu yönde geliştirmeye çalışın.

Ben EFT yöntemi ile sigarayı bıraktırabiliyorum.Bunun pek çok örnekleri var.

EFT yi öğrenin ve bu illetten kurtulun.

Sigara patronlarınının servetlerine servet katmaktan kendinizi alıkoyun.

Tüm sigara içenlerimize acil bırakmalar diliyorum.

Yardım için ekliyebilirsiniz.

Serdar