Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2012, 10:15 PM   #5 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yaşamak istemiyorum .

Alıntı:
bumbada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İntihar ile vazgeçiş arasındaki düşüncedeyim . Çok bunalıyorum artık . Yaşamak için hiçbir neden yok her şey anlamsız . Doktor anksiyete dedi fakat depresyonu eklemeyi unutmuş olmalı . Çok dar dünya , sıkıştırıyor beni , dayanmak çok zor , hiçbir şey huzur vermiyor . Yemin ederim yaşamak istemiyorum . İyi olmaya çalıştım denedim bunu direk pes etmedim fakat olmuyor dipten biraz yükselince tekrardan dibe çöküyorum .

Hayattan ve babamdan nefret ediyorum . Eğer ben gidersem ikisinden de kurtulmuş olurum . . .

sana şuan önünde uzun yıllar var desem boş gelecektir. kendimden örnek vermek isteiyorum sana. kendimi çok güçlü sanırdım ve ölmeye ramak kala inancım engelledi inanki Allah korkum olmasaydı çoktan ölmekyi gerçekleştirmek adına ne varsa yapacaktım. ama inanki sonra öyle zamanlar geçtiki hatta geçen gün düşündüm kendi kendime ve dedimki ''Allahım sana şkürler olsunki öyle yanlış düşüncelere dalsamda beni öldürmedin meğer ne günler yaşayacakmışım ölseydim hiçbirini yaşayamayacaktım ve belkide doğruyu bulamadan ölecektim diye geçirdim içimden. Doğrudamıyım bilmem ama şunu biliyorumki o zamnlar içinden çıkamadığım tek çaresi ölüm sandığım şeylere bakıyorumda şuan hepsi fasa fiso. şuan aynılarını yaşasam yine kahrolurdum tabi o ayrı ama geçicek biliyormusun. haa mükemmel hayat yaşicaksın diyemem elbette zorlanmalar olacak ama hiç görmediğin yerler görecek hiç genişlemediği kadar ufkun genişleyecek ve şükredeceksin Allaha bugünleride gösterdiği için. özelden yazmak istersen beklerim. inan bana sadece sen değilsin böyle düşünen depresyonda olan milyonlarca kişi ama sen atlatanlardan olacaksın inşallah emii şuan herşey zor gelebilir tat vermez sana tavsiyem tat almaya çalış demeyeceğim kendini yorma sadece çekil köşeye o zamanın geçmesini bekle. çünkü o zaman içinde senin önceden anladığın şeyleri şimdi başkalarının anlaması gerekiyor onalra zaman ver ve sakın mdehale etme bırak onlar kendi sınavını kendi versin bak ozaman nasıl yüzeye çıkıyorsun kardeşim. Allaha emanet ol. çıkış iştersen Allah sana yeter.