09-01-2012, 11:18 PM
|
#8 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yaşamak istemiyorum . Alıntı: bumbada Nickli Üyeden Alıntı
İntihar ile vazgeçiş arasındaki düşüncedeyim . Çok bunalıyorum artık . Yaşamak için hiçbir neden yok her şey anlamsız . Doktor anksiyete dedi fakat depresyonu eklemeyi unutmuş olmalı . Çok dar dünya , sıkıştırıyor beni , dayanmak çok zor , hiçbir şey huzur vermiyor . Yemin ederim yaşamak istemiyorum . İyi olmaya çalıştım denedim bunu direk pes etmedim fakat olmuyor dipten biraz yükselince tekrardan dibe çöküyorum .
Hayattan ve babamdan nefret ediyorum . Eğer ben gidersem ikisinden de kurtulmuş olurum . . . | Arkadaşım; Hayatta hiçbirşey tesadüf değil.Her yaşanılanların bir neden ve sebebi var.Bu forumda da dışarıdaki hayatta da inan senin yaşadığın ve dayanamadığını ifade ettiğin hayattan çok daha zorlularını yaşayan insanlar var.Sana verilmiş olan bu hayattan vazgeçmeyi nasıl düşünürsün..Bu günler geri de kaldığında ki inan kalacak yaşadığın bütün zorların ne kadar değersiz olduğunu sen de göreceksin.İçinde bulunduğun durumu tam olarak yazmamışsın.Yaşın kaç, okuyormusun çalışıyormusun evdemisin bilemiyorum... Detayları bilmeden birşeyleri paylaşmak çok zor.Ama sana şunu söyleye bilirim; bu forumda olmakla çok şanslısın... ücretsiz telkinlerden dinlemeye başla lütfen,sabırlı ol ve inan herşey kendiliğinden yoluna girecek ki sen dahi şaşıracaksın .... sadece sabret ve inan herşey düzelecek... Şu an kendini daha iyi hatta çok iyi olma kampına almışsın gibi düşün...telkinleri dinle ,forumda paylaşılan yöntemleri yazışmaları ,gelişim günlüklerini vakit ayırarak okumaya çalış, paylaşılanları yapmaya başla bak nasıl herşey değişecek....kendi hayatının sorumluluğunu üstüne al çünki o senin: dünyanın en çirkin, en yoksul, en betbahı sen dahi olsan ne olacak sanki, bu hayat senin ....sen bu hayatı nasıl istersen öyle yaşarsın.... şimdi bu hayatı kendine keyif yeri yapmanın vakti geldi diye düşün ... yardımcı olmak isterim elimden geldiğince.... bana yazabilirsin istersen.... Sevgiyle kal.... |
| |