Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2012, 02:10 AM   #16 (permalink)
kutayhun
Çevirmen

kutayhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutayhun is on a distinguished road
Standart Cevap: Yaşamak istemiyorum .

Alıntı:
bumbada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İntihar ile vazgeçiş arasındaki düşüncedeyim . Çok bunalıyorum artık . Yaşamak için hiçbir neden yok her şey anlamsız . Doktor anksiyete dedi fakat depresyonu eklemeyi unutmuş olmalı . Çok dar dünya , sıkıştırıyor beni , dayanmak çok zor , hiçbir şey huzur vermiyor . Yemin ederim yaşamak istemiyorum . İyi olmaya çalıştım denedim bunu direk pes etmedim fakat olmuyor dipten biraz yükselince tekrardan dibe çöküyorum .

Hayattan ve babamdan nefret ediyorum . Eğer ben gidersem ikisinden de kurtulmuş olurum . . .
merhaba ninja kaplumbağa ben splinter usta kutayhun...

yazın üzerine bayağı bir düşündüm... irr edenlere saygı duymuyorum cinsinden bir insan değilim.. öncelikle bunu belirteyim...bu aralar japonca heavy metal dinliyorum.. ne alaka diyebilirsin... bu yaşımda keşfettim... inanılmaz güzelmiş... belki sen de japonca metali keşfedebilirsin.. ve belki japonca metali keşfetmen gerekiyordur... japonca bilmiyorum..ama dilin müzikle oluşturduğu tını mükemmel..

şimdi seni tanımıyorum... ama bazen yaşamımızda dönüm noktaları olur.. dibe vurmak durumundayızdır.. kötü kokmak kendimizden nefret etmek.. başkalarının bizden nefret etmesi zorunludur....sokakta ürkek bakışlarla gezmek... işten kovulmak ve iş bulamamak gerekir... bazen ailemizle dalaşmak... karımızdan nefret etmek.. kocamızdan tiksinmek gerekir...
bazen aşağılanmak durumunda kalırız....
ama dibe vurduktan sonra bir kendimize geliriz.... emin ol geliriz...
çünkü çoğu zaman koca bir rüya içindeyizdir... ve bu rüyadan insan olmak için uyanmak gerekir.... bu rüyadan kabusa uyanırız..kabus gerçektir.. ve kabus rüyadan daha keyiflidir... insan adrenalini sever....kabus rüyadan daha gerçektir çünkü kabus daha fazla acıtır... ama bruce lee olmak için kabus gereklidir.. içindeki savaşçı sürekli uyuyamaz..... içindeki savaşçı uyuya kalırsa.. sıkılırsın.. tüm ordularda savaşçılar sürekli olduğu yerlerde dururlarsa isyan çıkarırlar anarşiye kalkarlar.. çalar çırparlar halkı yağmalarlar.....

o yüzden içindeki uyuyan savaşçı sürekli sessiz sakin oturamaz.. bunu bil...
sürekli içinde sessiz mutlu kalmasını bekliyorsan çok yanlış düşünüyorsun.. emin ol ... sana huzursuzluk verir.....
o savaşçıyı artık sal... kapitalizm her yerde içimizde ve altıüste getirmenin tam zamanı...

sal artık içindeki o savaçıyı.. bırak acı çeksin.. bırak biraz ezilsin.. hayat ustasından dersini alsın, alsın ki usta olsun boynuz kulağı geçsin.... yapabilirsin... dostum.. laf olsun diye demiyorum.. artık savaşmaya başla.... kılıcını çek ve yaşamın tam ortasına atom bombası gibi düş... öyle büyük patlaki herkes bir biçimde etkilensin duysun görsün.....bence artık kararını ver büyük bir savaşçı mı olacaksın yoksa ikiyüzlü bir politikacı mı...

esenlikler...

kutayhun bruce lee