Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) sen atmıştın linkini ,yapılacaklar sıramda duruyor o da :)) Zpoint,melek meditasyonları,farkındalık. Bunları öğrenmeliyim,sonra da tekrar bi affetme çalışması yapmalıyım, belki yazarak değil de nilgün affetme meditasyonuyla yaparım sadece.
son 3 final sınavım kaldı,yarın da var da o bitsin başlıycam hepsine.
zpointten biraz bahsedebilirmisin ama kısaca,merak ediyorum. Benim geçmişle bağlarım çok güçlü çünkü. Bak bazen aynen dediğin gibi yaşadığım şeylerle gurur duyuyorum , onlarla güçlendiğimi düşünüyorum. Ama bazen de bana kötü hissettiriyorlar. Kabul edememe durumu var sanırım, bu da bazen hiç yoktan yere anneme ve babama anlık öfke olarak yansıyor. Bi anda nolduğunu anlamadan onlara küçücük bişey için çingene gibi bağırırken buluyorum kendimi mesela :) Sonra geçiyor, ama bi anda gene oluyor.
Onlarla sürekli aynen yaşadığım sorunlar var mesela,sürekli aynı şeyleri yaşıyorum. En küçük şeyi anlatıyım,20 yaşındayım ama ben sofrada yemeğin suyunu bırakınca babam hala kızıyor:D yada annem bi kelimeyi yanlış söylesin bi anda onu bozuyor ve ortam buz gibi oluyor gözlerim fln doluyor. Daha yarım saat önce yaşadım. Sofraya otururken gayet neşeliydim,bişey oldu babam gene annemle ikimizin hareketlerine laf etmeye bozmaya fln başladı ağlayarak kalktım sofradan. Şuan iyiyim ama. Böle anlık şeyler oluyo işte. |