Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Yaklaşık 10 gün oldu bu listeye başlayalı.21 gün dinlemeyi düşünüyordum ama o kadar beklemek istemiyorum.Hayatım da ilerleme kat edebilmek için en azından daha hızlı ilerleye bilmek için listeden depresyonu çıkarıyorum.Artık ihtiyacım kalmadı diye düşünüyorum.İhtiyaç duyduğum zamanlar 1-2 saat dinlerim.İhtiyaç duyacağımı zannetmiyorum.Şimdi ego güven,kendine güven, kendine saygı, kendine güven, pozitif düşün, mutlu ol ve panik ataktan oluşan listeyi dinlemeye başlıyorum.Süre oldukça uzun 80 dakika ama dinlemeye daha uzun süre devam edeceğim için etkilerini göstereceğine inanıyorum.Ego güvenin 2008 doğa versiyonunu dinliyorum.Bu telkini ne zaman dinlesem sinirlerim geriliyor.Uzun süre dinlemedim bu sebepten.Yine öfkelenmeye başlarsam eski doğa versiyonuyla değiştiririm.Onun da etkilerini pek hissetmiyorum ya o da ayrı konu.Şimdi ki liste de pozitif düşün mutlu ol telkinleri olduğu için pek öfekeleneceğimi zannetmiyorum.Etkilerini buraya yazarım.Benim için oldukça ilginç bir liste oldu.Etkilerini görme durumuna göre listede değişiklik yapabilirim.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |