Günaydın ,ooooooooooooh şöyle normale dönmek beni mutlu etti.
Bayram bitti ve ben nihayet pc minbaşına geçebildim tam okuyup birşeyler yazacakken biri geldi veya bir yere gitmek zorunda kaldık .Biz eşimle vazife olsundiye hiç bir yere gitmedik gittiğimiz yerden 2-3 saate ancak kalka bildik.Bu yüzdende az bir yere gide bildik .
Ben artık kendi istediğim bayramlarımı yaratmaya başladım .Sabahları kahvaltıda su böreği olmazsa olmazımız oldu.Biz güzel bir kahvaltının ardından bayramlaşıyoruz .Bu sene bayramda iyi çekimler yaptığım için bayram benim açımdan iyi geçti .Beni eskiden mutsuz edenler busene kendileri mutsuz oldular.İki anneler...
İkiside kendilerinden başka kimseyi düşünmedikleri için ikiside mutsuz...Artık hiç birimiz onları mutlu etmek için çabalamıyoruz çünki ne yaparsak yapalım mutlu olmuyorlar diye uğraşmıyoruz.Buda onların alışık olmadıkları bir şey olduğu için yakında depresyona girecekler.
Bayramda uzun süredir görmediğim kişileri gördüm hiç tanışmadığım akrabalarımı tanıdım ve çok sevdim ,güzel ve huzurlu geçirdim .Ben kendi içimde huzur buldukça çevremde de benim gibi insanlar çoğalmaya başladı .Benim huzurlu ve sakin tavrım insanlarıda etkilemeye başladı .Bu yüzdende çok mutlu oldum .Ben şu aralar bakıyorumda sevmediğim insanların bile iyi olmalarını ister hale geldim .Birde en çok sevindiğim şey artık beddua etmemeye başladım etsemde hemen iptal ediyorum .Bu güzel bir duygu ve benin hırçınlıklarımı törpülüyor.Hayatımda sivri ve çok keskinlikler beni hep rahatsız etmişti şimdi bütün bunlardan kurtulmak beni mutlu ediyor .Bana ben olduğumu hissettiriyor.Bird şunu gördümki bu sivrilikler aslında benim olmayan bana yapmam için dayatılan şeylermiş ve ben bu yüzden rahatsızmışım.Benim kendi düşüncelerimden olan şeylerden yanlış yaptım diyip vazgeçmem daha kolay oluyor.Fakat bu tür dayatmalar okadar sderine işlemişki temizlemek zaman alıyor.
Bu bayramda ençok buraya yazı yazmayı özledim ve sizleri özledim .İyiki varsınız sizleri çok seviyorum