Günaydın , bu gün siteye girince günlüklerden başladım okumaya 1. sayfa 2. sayfa derken çok gerilere gittim .Bir ara sıkı günlük yazanlar şimdi yoklar onlarıda özlediğimi fark ettim .Hepsini tektek andım şimdi ne yaptıklarını merak ettim .İnsan iki satır birşey yazar
.Hele sitede olup günlükleri 5.6. syfaya düşmüşlere ne demeli ben okumayımdiyemi yazmıyorsunuz ne ?
Bu gün gezerken nekadar büyük bir aile olduğumuzu fark ettim .Sizleri ne çok sevdiğimi özlediğimi merak ettiğimi fark ettim .Birbirimizi görmesekte aramızda ne güzel bir gönül bağı kurmuşuz ve ne güzel beslemişiz.Eeee hadi yazında ne yaptıklarınızı görelim .
Ben arasıra kendi günlüğümü okuyup neçok şey yapmışım bakarım .Bu günde sizleri ziyaret edince eski dostları görmüş gibi oldum .bu gün keopsun günlüğünü okudum ne çok şey başardı ve ne güzel övünülecek şeyler yapıyor .Bu genç yaşında negüzel gelişmeler kaydetti .Hem kendine hemde çevresine faydalı bir insanla tanışmanın gururunu yaşadım .
Hergün eski günlüklerden okumaya karar verdim .Eski günlüklerde ne güzel gelişmeler yaşanmış onlarıda yeniden okumak istiyorum .Keopsun günlüğünde mesala hiç iştahım yok diye günde 40 50 defa söylerseniz iştahınızın kesileceği yazıyor ben daha önce okuyunca denemiştim ve gerçekten faydası oluyordu şimdi yine denemeye kararverdim .
Bu gün Ankara parçalı bulutlu arasıra güneşte açıyor.Bu bende eskiden olsa kavetli bir gün ifadesi olurdu .Şimdi ise rahmet ve bereket olarak kabul ediyorum ve mutluluk vesilesi oluyor .Bizler nasıl bakarsak olay bize öyle görünüyor.Ben hayata olumlu ve sakin baka bilmeyi öğrendim hayata bana huzur ve rahatlık sunuyor.
Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.