Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı
. sana söyleyebileceğim şun an için tek bir şey var. şikayetlerinle kullandığn nick o kadar uyumlu ki birbiriyle önce bunu değiştirmelisin bence. değişmek için öncelik kendi kendini ön plana çıkarmak ve bunun içinde işe nickini değiştirmekle başla bence.bunu bir düşün derim. telkin dinliyor musun bilmiyorum ama bildiğim kadaryla işe suçluluk ve ego güçlendirici ile başlaman gerek.2 hafta günde 6- saat arasında dinledikten sonra suçluuk telkinini çıkarıp ego güven, kendine güven koruma kalkanı ve sosyallik artırıcı telkinleri ekleyebilirsin listene. beim bildiklerim bunlar ama diğer arkadaşlar da mutlaka yorumda bulunacaklardr. üzülme lütfen iyi olacaksın:) |
tşk ediyorum yorumun için nympa .ben uzun zmandır dinliyorum telkinn evet. onun sayesindee birçok derdimden kurtuldumm çokk şükürr
sosyal fobi telkinini de dinliyorumm ne zmandırr tmm onunda birçok etkisini görüyorumm çekingenliğimm baya bi azaldıı.ben çok dost canlısı olmama rağmenn bu kadr tutuk ve yalnızz kalmama anlam veremıyorumm . olmam gereknle olduğum arasındaki bu fark beni deli ediyorr.kendime tam anlmıylaa neden güvenemiyorumm.kendine güven telkininide dinlememe rağmen. bu sorunlar yüzünden hayatımı yaşayamaz oldumm.takntılı oldum çıktımm. kendimi beğenmezz oldumm yıllardırr.offf çokk üzülüyorum halimee.
insanlardann korkuyorumm. neden ama neden ben???