Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Telkin Harici Sorularınız

Uyarılar

Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız..

nedirr bu bendeki durum???:(

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız nedirr bu bendeki durum???:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız off yaaa... arkadaşlar bugün bi derdimi adnlatmak istiyorum sizee.bugün arkdaşlarımla buluştum benım yanımda bi kız arkadaım ve yaklaşık 5 erkek arkdaşımızla buluştuk. tabu faaln oynadıkk ordan başka bi yere geçtik şöle dışardan baksan tmm herkes eğleniyo diyosun ama ben kendimi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

nedirr bu bendeki durum???:(

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-02-2012, 07:05 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Bir_Tutam_CENNET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 86
24 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bir_Tutam_CENNET is an unknown quantity at this point
Exclamation nedirr bu bendeki durum???:(

off yaaa... arkadaşlar bugün bi derdimi adnlatmak istiyorum sizee.bugün arkdaşlarımla buluştum benım yanımda bi kız arkadaım ve yaklaşık 5 erkek arkdaşımızla buluştuk. tabu faaln oynadıkk ordan başka bi yere geçtik şöle dışardan baksan tmm herkes eğleniyo diyosun ama ben kendimi için için yiyodum. yaa yok konuşamıyorum erkk arkdaşlarımın yanındaa. sönük hissediyorum kendimi. benim moralim bozcek illaki bişeyler buluyorumm. bi espri dahi olsa buu. kendimi hiç ifade edemiyorumm. çokk küçülüyorumm onalrın yanında. bu yüzden de erkek arkadaşım yok. ne yapmalıyım yaa. kendimi bi şekilde çekiyorumm o tip ortamlardaa. sonra bana yöneldiklerinde allak bullak oluyorumm. dilim bağlanıyo sankii.offf. ilkokuldan beri bu böyleydi.niye değişemıyorumm bu konudaa. acayip geriliyorumm. canım çekiliyo sankii. bi fikri olan varr mıı ? artık bunada bi dur demek istiyorumm. çünküü yeter diyorum artıkk birileri olmalı benimde hayatımdaa . bunu hakediyorumm ben.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bir_Tutam_CENNET isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2012, 07:46 PM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: nedirr bu bendeki durum???:(

selam, pek de otorite sayılmam doğrusu çünkü bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimi ama mutlaka birileri cevap verecektir sana çünkü çok kymetli arkadaşlar var burada sana cevap verebilecek. ama sana söyleyebileceğim şun an için tek bir şey var. şikayetlerinle kullandığn nick o kadar uyumlu ki birbiriyle önce bunu değiştirmelisin bence. değişmek için öncelik kendi kendini ön plana çıkarmak ve bunun içinde işe nickini değiştirmekle başla bence.bunu bir düşün derim. telkin dinliyor musun bilmiyorum ama bildiğim kadaryla işe suçluluk ve ego güçlendirici ile başlaman gerek.2 hafta günde 6- saat arasında dinledikten sonra suçluuk telkinini çıkarıp ego güven, kendine güven koruma kalkanı ve sosyallik artırıcı telkinleri ekleyebilirsin listene. beim bildiklerim bunlar ama diğer arkadaşlar da mutlaka yorumda bulunacaklardr. üzülme lütfen iyi olacaksın:)
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2012, 11:28 AM   #3 (permalink)
Teğmen

Bir_Tutam_CENNET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 86
24 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bir_Tutam_CENNET is an unknown quantity at this point

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
. sana söyleyebileceğim şun an için tek bir şey var. şikayetlerinle kullandığn nick o kadar uyumlu ki birbiriyle önce bunu değiştirmelisin bence. değişmek için öncelik kendi kendini ön plana çıkarmak ve bunun içinde işe nickini değiştirmekle başla bence.bunu bir düşün derim. telkin dinliyor musun bilmiyorum ama bildiğim kadaryla işe suçluluk ve ego güçlendirici ile başlaman gerek.2 hafta günde 6- saat arasında dinledikten sonra suçluuk telkinini çıkarıp ego güven, kendine güven koruma kalkanı ve sosyallik artırıcı telkinleri ekleyebilirsin listene. beim bildiklerim bunlar ama diğer arkadaşlar da mutlaka yorumda bulunacaklardr. üzülme lütfen iyi olacaksın:)
tşk ediyorum yorumun için nympa .ben uzun zmandır dinliyorum telkinn evet. onun sayesindee birçok derdimden kurtuldumm çokk şükürr sosyal fobi telkinini de dinliyorumm ne zmandırr tmm onunda birçok etkisini görüyorumm çekingenliğimm baya bi azaldıı.ben çok dost canlısı olmama rağmenn bu kadr tutuk ve yalnızz kalmama anlam veremıyorumm . olmam gereknle olduğum arasındaki bu fark beni deli ediyorr.kendime tam anlmıylaa neden güvenemiyorumm.kendine güven telkininide dinlememe rağmen. bu sorunlar yüzünden hayatımı yaşayamaz oldumm.takntılı oldum çıktımm. kendimi beğenmezz oldumm yıllardırr.offf çokk üzülüyorum halimee. insanlardann korkuyorumm. neden ama neden ben???
Bir_Tutam_CENNET isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2012, 11:54 AM   #4 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Öncelikle sormak istediğin kaç yaşındasın? Bunu bilsek ona göre daha doğru yorumlar yapabilirdik. Şimdi diğer sorularıma geçeyim.

O tür ortamlarda mı için içini yiyor yoksa sadece o arkadaş grubu ortamında mı bu hissi yaşıyorsun?

Aşırı bir sosyal fobi durumun yok bence. Çünkü o ortama giremeyecek durumda olan insanlar var. Her insan yetiştirme tarzına bağlı olarak biraz çekingen içine kapalı olabiliyor ama bu da aşılamayacak bir durum değil.

Belki de hassas ve alıngan bir yapın var. Bu konu üzerinde durup bunu değiştirmeye çalışabilirsin. Espri espridir. Her şakanın altında bir geçrek payı vardır diye düşünmek belki moralini bozabilir. Kendini iyi tanıyan ve kendine güvenen insan ne olduğunu ve ne olmadığını bildiği için esprileri kolayca kaldırabilecektir.

O ortamda karşındakinin esprileri dışında moralini bozan ve seni rahatsız eden başka neler vardı?

Kendini ifade etmene engel başkalarının seni yanlış anlayabileceği korkusu olabilir. Ya da söylediklerinle dalga geçerler diye mi düşünüyorsun? Belki sen hasas biri olduğun için karşındakini incitir miyim diye esprilerinde ölçülüsün. Kendini ifade etmek için bol bol kitap oku ve filmler izle. Benzer ortamlarda insanlar ne gibi sohbetler yapıyor model alma yoluyla öğrenme stili güvenli bir yoldur. Kişisel gelişimin bir çok alanında kendimize örnek alacağımız iyi modeller faydalıdır.

Kendini olduğun gibi kabul et ve sev. Sev ki başkaları da seni sevsin. Düşüncelerini raaht ifade etmeye başladığın zaman da insanlar seni daha iyi tanıyabilecek sana karşı bakış açıları değişecektir.

Sessiz sakin insanlar kapalı birer kutu gibidir. Onları sorular sorarak açmayı başabiliriz. Yetenekli bir kişi kapalı kutunun içindekileri soruları ile keşfedebilir. Hatta öyle ki o sessiz sakin insanların içinden tatlı bir geveze bile çıkarabilirsiniz
(Tecrübe ile sabittir :) ). İyi sorular soran bir erkekle nadir karşılaşmışımdır. Bana göre genelde kadınlar iyi soru soruyorlar. Belki de kadınlar karşılarındakini tanımak için daha çok çaba gösterirken erkekler görünenle yetiniyor. Yani bir kadını tanımak için karşısındakinin konuşmasını ve davranışlarını baz alıyorlar. Yanılıyor muyum? O yüzden bence senin de düşünceleri ifade etmenin önündeki engelleri keşfedip onları yenmen gerekir. Bir de insan kendini en doğru şekilde anlatabilmeli, ifade edebilmeli. Karşımızdaki insanlar müneccim, medyum vs. değiller ki ( olanları vardır belki, hissiyati güçlü olanlar ama :) herkes değil ). Sen anlatmazsan kendini ya karşındaki seni yanlış anlar ya da anlamaz.

Sevgili kayıp sen kendine şunları sor:

Kendimi yeteri kadar seviyor muyum?
Düşüncelerimi ifade edecek kadar cesur muyum?
Ortamda rahatlıkla konuşan insanlardan farkım ne?(-ki bence hiç bir şey)
Düşüncelerimi nasıl daha rahat ifade edebilirim?
Düşüncelerimi ifade etmemin önündeki engeller neler?
Düşücelerimi ifade etmeye çalıştığımda neler hissediyorum?
Düşücelerimi ifade edemediğimde neler hissediyorum?
Düşüncelerimi rahatça X ortamında ifade etseydim ne olurdu?
Düşüncelerimi kendime saklamak bana ne kazandırdı?
Düşüncelerimi kendime saklamak bana ne kaybettirdi?

Bu liste uzayıp gider ama önemli olan senin vereceğin cevaplar. Kendine soracağın soruların cevaplarını da bizimle paylaşırsan belki sorununa daha iyi tavsiyeler alabilirsin.

Bu durum geçicidir. Üzülmeye değmez. Ama bu konuda yapman gereken şeyler olabilir. Kendini tanı, kendini bul ve kendini anlat. Çekinecek bir şey yok herkes seni olduğun gibi kabul etmeli.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks