13-02-2012, 08:40 AM
|
#7 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: telkinleri dinlemeye başladım:Doğru mu yapıyorum? Alıntı: jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı
Anladım yani ego ve suçluluk dinlenecek ilk başta:) öyle yaparız o zaman sonra eklerim sosyallik artırıcıyı da.Ben asosyal bir insan değilim.Tam tersine ilk adımı ben atıyorum çoğunlukla insan ilişkilerinde.Ben başlatıyorum muhabbeti ama hiç kafa dengi samimi diyebileceğim arkadaşım yok.Benim insanlara yanaşmama gibi bir sorunum yok.tam tersine ben onlara yanaşıyorum fakat onlar bana yanaşmıyor ben de her defasında böyle olunca kendimi itilmiş ve dışlanmış hissettim.Yani asosyalliğim benden kaynaklanan bir şey değil.Bu durumu da fazla kafaya taktığım söylenemez ama insanlar arkadaşlarınla çık gez dolaş diyor.Bu insanlar da benimle aynı üniversite öğrencisi (yurtta oda arkadaşım sonra sınıftan bir arkadaş var o dedi) ne diyeyim ben benim arkadaşım mı yok diyeyim ve ben bu insanları hergün görüyorum benim bu durumumu biliyorlar benim bu konuda çaresizliğimi işte ben en çok bu durumu düşünüyorum.onların söyledği lafı sence çok mu kafama takmış oluyorum bu durumda? | Canim, Yazdiklarin tamamini okudum, nacizane fikirlerimi paylasmak isterim... Oncelikle sen yanli birsey yapmiyorsun sadece etrafindaki insanlarla enerji uyusmazligi sebebiyle samimiyet kuramiyorsun, bu senin sucun degil, oncelikle bunu netlestirmemiz gerek... Onun disinda, sucluluk + ego guclendiriciyi mumkunse geceleri uyumadan once doga versiyonlarini dinle sabaha kadar donerek calsin 15 gun kadar bu sekilde devam edersin daha sonra ise, sosyallik arttirici oncesi `` Kendine Guven`` telkinini eklemeni oneriyorum, cunku bu telkin ego + sucluluk telkininin kardesi gibidir , olmazsa olmazidir, kan bagi var yani aralarinda:):))) Daha sonra ise, kendini once sevmeye ve kendine guvenmeye baslayacaksin ve buna sabirla devam etmelisin, sakin pes etme cunku telkinlerin bazi yan etkileri ki biz ona DALGALANMA hissi diyoruz, ne bunlar: Mide bulantisi- Bas agrisi- kendini degersiz hissetme- hicbirsey yapmak istememe ....vb ama hepsi GECICI, eger bu yan etkileri sen de tecrube edersen bil ki DOGRU YOLDASIN VE DEVAM ETMELISIN... O zaman tekrar gorusur , fikir telakisi yapariz zaten , hele o gun gelsinde Haydi kal saglicakla.... |
| |