12-02-2012, 07:00 PM
|
#4 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: telkinleri dinlemeye başladım:Doğru mu yapıyorum? Alıntı: jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı
Zeyrtnhia linklerini verdiğin topicleri okudum ben sosyallik artırıcıyı dinliyorum şu iki gündür düzenli olarak illa ego güçlendiriciyle suçluluk duygularını mı dinlemem gerekiyor.Ben sosyallik artırıcı telkini dinleyip biraz yol almak istiyorum.yani bu telkin benim için öncelikli şu anda.Sosyallik artırıcı telkini ne kadar süre dinledikten sonra ikinci telkini listeme ekleyebilirim veya ikinci telkini sosyallik artırıcıyla beraber dinleyebiliri miyim?Mesela sosyallik artırıcı+mutluluk telkini | Yol almak için öncelikli olarak ego ve suçluluk telkinlerinin dinlenmesini öneriyoruz canım. Emin ol o özgüvene destek olacaktır. Ben asosyal bir insanken ego suçlulukla oldukça sosyal bir insan oldum. Doğru düzgün sosyallik artırıcı telkin dinlemedim. Kullanım talimatına uyulmayıp hemen etki göreyim diye acele edildiği takdirde bu sefer etki görme süreniz uzuyor. En azından bir hafta dinledikten sonra beraberinde sosyallik artırıcı ekleyebilirsin illa da o şekilde yapacağım diyorsan. Bana kalsa 2 haftadan daha uzun dinlenmesini öneriyorum o ayrı. Mutluluk telkinine gelince ego ve suçluluk içinde mutluluk telkini de bulunmakta. Onu da daha sonra ayrıca eklersin. Yani bence acele ediyorsun canım. |
| |